Ekonomi/Bank/Finans

2021-11-18

Självständig redovisningsekonom sökes till Iris Förvaltning

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en stjärna på årsbokslut och att upprätta årsredovisningar och dessutom letar efter ett intressant uppdrag hos en härlig arbetsgivare? Då har du hittat rätt, sök redan idag!

   Vi söker nu en självständig redovisningsekonom till ett kortare uppdrag med erfarenhet av redovisning, bokslut och årsredovisningar.

   Din roll

   I rollen som redovisningsekonom kommer du arbeta tajt tillsammans med 4 andra kollegor på ekonomiavdelning. Totalt är det 12 medarbetare som är anställda vid kontoret. Ditt fokus under detta uppdrag kommer att framför allt vara att göra årsbokslut samt årsredovisningar för ett antal stiftelser. Ekonomisystemet du kommer att arbeta i är Visma.net samt Visma Bokslut.

   Dina arbetsuppgifter

   Du kommer att arbeta med den löpande redovisningen och upprätta årsbokslut. Upprätta årsredovisningar samt ha kontakt med revisorer. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med stiftelser så är det mycket meriterande men ej ett krav.

   Din placering kommer att vara i Enskede, nära tunnelbanestation och åker du bil finns även parkeringsmöjligheter. Detta avser ett konsultuppdrag på ca. 2,5 månad med önskad start i mitten på december.

   Kvalifikationer

   • Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
   • Du har självständigt arbetat med bokslutsprocessen och framtagandet av årsredovisningar
   • Du har erfarenhet av ett eller flera affärssystem, erfarenhet av Visma.net är meriterande
   • Meriterande om du tidigare arbetat med stiftelser

   Personlighet

   För denna tjänst söker vi dig som är social, noggrann och ordningsam. Du innehar en god kommunikativ förmåga och är bra på att planera ditt arbete. Vidare är du strukturerad, omtänksam och en serviceinriktad person. Du är kollegan som vill bidra med din kompetens och engagemang och samtidigt verkar för ett gott och härligt arbetsklimat!

   Arbetstid/varaktighet

   Heltid: 38,75h/v, 08:00-16:30
   Start: 15 december till 28 februari 2022, konsultuppdrag via The Place med chans till förlängning

   Om Iris Förvaltning

   Bolagsgruppen Iris Förvaltning AB äger och förvaltar kommersiella fastigheter och administrerar runt 40 stiftelser. Iris Förvaltning äger även bolagen Almåsa Fastighet och Almåsa Havshotell som är beläget i Horsfjärden ca 25 minuter söder om Stockholm. Iris Förvaltning innehar även en minoritetspost i Iris Sverige AB. Iris Förvaltning förvaltar i dag förutom Synskadades stiftelse ytterligare 40 stiftelser också med ändamål som riktar sig till synskadade. Uppdraget innebär att Iris Förvaltning tar hand om bidragsansökningar, utbetalningar, ekonomisk förvaltning, årsredovisningar och styrelseservice. Inarbetade rutiner och lång erfarenhet av stiftelseförvaltning ger oss möjligheten att hjälpa fler stiftelser.

   Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du välkommen att söka tjänsten omgående - urval sker löpande!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Nyckelord: redovisningsekonom, årsbokslut, årsredovisning, Enskede, konsultuppdrag