Sälj/Marknad/Kommunikation

2022-07-05

Social Media Specialist till Epassi!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är SoMe so you? Då har vi ett riktigt spännande möjlighet för dig - låt oss sno tre minuter av din tid så kan vi bevisa att du har hittat ditt drömjobb!

   Är du en stjärna på att skapa värdeskapande och försäljningsorienterat content för sociala medier? Vill du dessutom bli en del av ett företag i spännande tillväxtresa? Perfekt! Nu har du chansen att axla rollen som Social Media Specialist på Epassi!

   Vad gör Epassi då? Jo, Epassi brinner för att hjälpa företag och organisationer att skapa mer attraktiva och hälsosamma arbetsplatser genom att erbjuda ett digitalt framgångsrecept som underlättar nyttjandet av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner.

   Visst låter det kul? Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag!

   Om rollen som Social Media Specialist

   Som Social Media Specialist har du det övergripandet ansvaret för Epassis Sociala kanaler i Sverige och Finland. Dina primära arbetsuppgifter är att attrahera, engagera och bygga relationer genom att planera, producera och publicera content på företagets sociala medier. Du arbetar främst med organiskt innehåll men också en hel del med paid SoMe tillsammans med Epassis digitala marknadsföringsspecialister. Du jobbar även nära grafiska designers. I rollen som Social Media Specialist arbetar du också från tid till annan nära Epassis People and Culture specialister för att supportera i innehåll som stärker företagets employer brand.

   Dina arbetsuppgifter

   • Planera, producera och publicera målgruppsanpassade inlägg för LinkedIn, Facebook och Instagram
   • Delegera content till dina finska kollegor som översätter och publicerar
   • Följa upp och analysera utfall och resultat
   • Administrera företagets sociala konton
   • På de olika kanalerna bygga nätverk och relationer med följare och samarbetspartners

   Teamet

   Som Social Media Specialist ingår du i ett marknadsteam på cirka tio härliga kollegor från både Sverige, Finland och Polen. Du jobbar nära Content Marketing Managers och blir en del av ett vasst och kreativt gäng som har kul och stöttar varandra.

   På kontoret i Vasastan, Stockholm, arbetar idag cirka 40 personer. Här välkomnas du till en företagskultur med utvecklat samarbete och laganda. På Epassi finns ett generellt intresse för hälsa och välmående och kollegorna drar gärna ihop gemensamma aktiviteter.

   Kvalifikationer

   För att trivas och göra succé i rollen som Social Media Specialist tror vi att du har;

   • Utbildning inom marknadsföring/kommunikation eller motsvarande
   • Några års erfarenhet av en liknande roll
   • Erfarenhet av att utveckla och driva sociala medier
   • Flytande i svenska, både i tal och skrift
   • Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift
   • Sinne för det grafiska och bra känsla för innehållsskapande
   • Erfarenhet av Adobe-programmen
   • Det är meriterande om du också kan Finska, detta är dock inget krav.

   Vem vi tror att du är

   Vi tror att du är en person med vässad penna och en fallenhet för det skrivna ordet. Du är driven och motiverad i ditt arbete, och är inte rädd för att styra skutan framåt! Vidare tror vi att du är en nyfiken, kreativ och social person med god kommunikativ förmåga. Du trivs i att arbeta på ett företag i förändring, och motiveras av att jobba både självständigt och i grupp.

   Tjänsten och uppdraget

   Detta är en heltidstjänst och dina arbetstider är 08-17, mån-fre.
   Du kommer utgå från Epassis kontor i Vasastan, Stockholm. Med bara ett stenkast från vad allt Stockholm stad har att erbjuda!

   Om Epassi

   Epassi boostar välmående medarbetare med hjälp av progressiv teknologi. I tron att människor som mår bra är de som formar en bättre morgondag, utmanar och inspirerar Epassi dig att växa och ha kul. Genom att vara ditt bästa jag kan du bidra till meningsfull utveckling för dig själv och din omgivning.

   Miljontals medarbetare på flera tusen företag runt om i Norden använder Epassis tjänster för personalförmåner och hälsosamma upplevelser varje dag.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

    

    

   social media, digital content manager, social media manager, marketingcoordiator