Ekonomi/Bank/Finans

2020-03-20

Sommarextra sökes till ekonomiavdelningen på Europeiska Motor

Stockholms län Visstid (11 dagar - 3 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Söker du ett meriterande sommarjobb och är i slutfasen av din eftergymnasiala utbildning inom ekonomi. Är du noggrann, självgående och ansvarstagande? Sök då detta uppdrag redan i dag.

   Tjänsten

   Till Europeiska Motor i Sundbyberg söker vi nu dig som vill jobba som junior ekonomiassistent under sommaren på ett bilföretag i framkant och samtidigt skaffa dig värdefull kunskap inför framtiden. Vi söker dig som kan arbeta heltid under juli och halva augusti på deras ekonomiavdelning med framförallt kund- och leverantörsreskontra. Du kommer att sitta på deras kontor i Rissne och stötta upp när fler av deras övriga medarbetare är på semester och därför behöver du kunna arbeta under hela perioden. Arbetsuppgifterna innefattar framförallt kund- och leverantörsreskontra. Viss övrig administration så som bokningar och lättare bokföring och att ta emot telefonsamtal. Du kommer självklart att få en introduktion av dina arbetsuppgifter men sedan är det också viktigt att du som person är van och tycker om att arbeta självständigt.

   Tjänsten passar perfekt för dig som studerar ekonomi på en eftergymnasial nivå, är nyexaminerad, har jobbat lite inom ekonomi och vill bredda dina kunskaper. Du kommer vara anställd av The Place och arbeta som konsult hos Europeiska Motor. Arbetstider måndag-fredag 8-17.

    Kvalifikationer

   Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för att passa in i rollen hos Europeiska Motor

   • Pågående eller nyligen avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande.
   • God systemvana och goda kunskaper i Excel.
   • Svenska flytande i tal och skrift
   • Erfarenhet från tidigare ekonomiarbete är mediterande
   • Noggrann och strukturerad

   Vem är du?

   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en noggrann och effektiv person som tar stort ansvar och har hög arbetsmoral. Du är lösningsfokuserad och är duktig på att arbeta självständigt. Det är också viktigt att du tycker att arbetsuppgifterna ät stimulerande och att det är roligt att arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Vidare är du en person som har god social förmåga och inte är rädd för att fråga.

   Europeiska Motor

   Europeiska Motor är Sveriges största enskilda återförsäljare av Toyota och omsätter ca 790 miljoner. De är ca 170 medarbetare och har sin anläggning och huvudkontor i Sundbyberg. Förutom anläggningen i Sundbyberg har de ett antal fullserviceanläggningar i Stockholm och på andra orter i Sverige.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Sökord: junior ekonomiassistent, sommarjobb, sommarextra, ekonomi, kundreskontra, leverantörsreskontra, ekonomiavdelning, europeiska motor