Kontor/Administration

2019-04-11

Sommarjobb som orderadministratör till företag i Kista

Stockholms län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du ute efter ett sommarjobb och vill få in en fot på ett stort elektronikföretag i framkant? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Kista! Sök idag då urval sker löpande

   Tjänsten
   Till vårt kundföretag i Kista söker vi dig som vill sommarjobba som orderadministratör på ett företag i framkant inom elektronik. Som orderadministratör kommer du ansvara för olika administrativa uppgifter samt stödja kunder inom följande områden; orderhantering, prisinformation, leveransinformation och prognoser. Du kommer anställas av Placera Personal och arbeta som konsult på vårt kundföretag. Tjänsten är på heltid, med start 20 maj och fram till 31 augusti.

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten som orderadministratör:

   • Tidigare erfarenhet från liknande tjänst inom order, logistik och/eller försäljning
   • God erfarenhet i MS Office, främst Excel
   • Erfarenhet av SAP är meriterande
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Personligt
   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en strukturerad person med förmåga att hantera flera olika uppgifter parallellt. Du är flexibel, serviceminded och har lätt för att hantera förändringar. Du har en god prioriterings- och kommunikationsförmåga samt förstår och ser helheten. 

   Företaget
   Vårt kundföretag utvecklar och utökar konstant sitt utbud av strategiska elektronikprodukter. De är ledande inom sitt område och har efter sin satsning 2016 tagit en stark position inom elektronik på marknaden. De har uppnått en stark tillväxt genom sin nya teknik och annorlunda och lyxiga design.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Sökord: Orderadministratör, order, administration, SAP, elektronik