Kontor/Administration

2022-04-12

Sommarjobba i säkerhetskontrollen på Arlanda!

Stockholms län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du serviceminded och vill ha sommarens kanske mest roliga och spännande jobb? Då ska du sommarjobba som säkerhetspersonal på Arlanda!

   Nu söker vi dig som är serviceminded och vill ha ett sommarjobb där du ansvarar för säkerheten på Sveriges största skyddsobjekt – Arlanda. I säkerhetskontrollen på Arlanda kommer du att arbeta för att resenärerna ska uppleva en trygg, bra och trevlig start på sin resa.

   Om Rollen

   I denna roll, som flygplatskontrollant, kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att tillsammans med kollegor ansvara för att inga obehöriga personer passerar säkerhetskontrollen och att alla otillåtna föremål stoppas. Du hanterar säkerheten för såväl resenärer som personal. Det är viktigt att du är uppmärksam, stresstålig, har en hög ansvarskänsla samt en förmåga att hålla fokus på din huvuduppgift.

   Denna tjänst är på heltid under sommaren och arbetstiderna varierar. Du måste kunna jobba mycket tidiga morgnar (börja 03:50) eller sena kvällar (sluta 23:15), vardagar samt helger. Du kommer att få ett schema med olika arbetspass. För den som vill finns även möjlighet att arbeta extra nu i vår och i höst.
   Arbetet är fysiskt krävande, under en arbetsdag står och går du större delen tiden och det förekommer även en del tunga lyft.

   Kvalifikationer

   För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

   • ha svenskt medborgarskap
   • vara ostraffad och laglydig
   • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (slutbetyg i svenska och engelska på gymnasienivå eller motsvarande)
   • Kunna arbeta enligt tiderna ovan, börja kl.03:50 vissa dagar samt sluta 23:15 vissa dagar. 

   Vem vi tror att du är

   Som person är du glad och positiv och tycker om att arbeta med människor. Du vill bidra till att alla får ett professionellt bemötande, från den vane affärsresenären till familjen som åker iväg på sin första resa. Du klarar av att kombinera säkerhet och service och på så sätt skapa trygghet för både resenärer och kollegor.

   Bra att veta

   För att få arbeta på Arlanda krävs en godkänd säkerhetsprövning, vilket bland annat innebär att du ska kunna styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Om du går vidare i processen skall detta kunna styrkas i form av intyg, betyg eller likvärdigt som dokumenterar perioden januari 2017 till nu.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.