Kontor/Administration

2019-05-08

Sommarjobbare sökes till skyltprojekt till Easypark

Stockholms län Visstid (11 dagar - 3 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du arbeta deltid eller heltid några veckor under tidig sommar? Är du ansvarstagande, noggrann och van att ta eget ansvar? Sök då vårt extrajobb till Easypark.

   EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Deras parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. EasyParks vision är tydlig – de vill förbättra livet i framtidens städer – "Make cities more liveable". Huvudkontoret är beläget i Stockholm nära Värtahamnen och där arbetar totalt 70 personer varav 40 stycken tillhör kundservice. EasyPark erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av ett snabbväxande teknikdrivet företag som kännetecknas av entreprenörskap, innovation och framåtanda. EasyPark fokuserar på datadrivna beslutsprocesser, skalbarhet och en högkvalitativ kundupplevelse.

   Tjänsten
   För Easyparks räkning söker vi ett antal personer för ett kortare projekt. 3000 skyltar ska bytas ut i Stockholm och Easypark behöver nu förstärkning av personer som vill ta sig an ett aktivt och roligt projekt. Arbetet förväntas tas cirka en månad och du blir anställd via Placera Personal och arbetar som konsult hos Easypark. Du vill arbeta deltid eller heltid under några veckor och kommer att klistra upp lappar med uppdaterad information på parkeringsskyltar runt om i Stockholm. Du kommer att bli tilldelad ett eller flera områden. Vi kommer att börja med Stockholms innerstad, Solna och Sundbyberg. Skriv gärna i din ansökan vilket område du är intresserad av. För rätt person finns möjlighet att senare ta sig an flera områden. Du kommer att få en enklare introduktion på Easyparks kontor för att få all information som du behöver för att kunna utföra uppdraget. 


   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten:

   - Avslutad eller pågående gymnasieutbildning
   - Körkort eller SL kort
   - Svenska flytande i tal och skrift
   - Fyllt 18 år

   Personligt
   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en mogen, ansvarsfull och engagerad person som är noggrann och tidseffektiv. Du vill arbeta deltid eller heltid under några veckor.

   Arbetstid/Varaktighet: Heltid, 40h/v, Deltid/20h/v
   Lön: 120 kr/h
   Uppdragsperiod: Start i maj och ca en månad fram

   Intresse för tjänsten?
   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

    

   Sökord: Sommarjobb, deltid, heltid, sommar, extrajobb

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!