Kundservice

2022-05-18

Sommarjobbare till SEOM

Stockholms län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du ett proffs på att ge god service och tycker att miljö- och hållbarhetsfrågor är viktigt? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig!

   Tjänsten

   Vi söker just nu efter en kundservicemedarbetare till innovativa och hållbarhetsmedvetna Sollentuna Energi & Miljö. SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Som kundservicemedarbetare kommer du att hantera ärenden som kommer in via telefon, chatt eller mail och administrera dessa. Kunderna behöver din hjälp i frågor rörande el, fjärrvärme, fiber, vatten och avfall. Vid ordinarie personals semester kommer du också att hjälpa till i växel och receptionen.

   Du kommer få en introduktion och sedan bli tilldelad en mentor som finns till hands för dig gällande företagets affärsområden, system samt övrig information kring dina arbetsuppgifter. Som bonus har du också ett härligt team som består av sju hjälpsamma kollegor!

   På jobbet kommer du att:

   • Ta emot inkommande samtal, mail och chatt
   • Administrera samtal och avtal
   • Ha kul och få extra meriter på ditt CV inför framtida yrkeskarriär

   Kvalifikationer

   • Du studerar på universitet eller högskola
   • Har goda kunskaper i svenska och engelska
   • Har erfarenhet av arbete inom service sedan tidigare
   • Erfarenhet av Officepaketet

   Vem vi tror att du är

   Här behövs en person som är ansvarstagande, samarbetsvillig och flexibel. För att växa och trivas i rollen tror vi också att du är en öppen person och en teamspelare som ser till gruppens bästa.

   Om Sollentuna Energi & Miljö

   SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun.

   Vår vision

   Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart.
   Det ska vara enkelt för våra kunder att ha med oss att göra och vi utvecklar våra tjänster i samklang med våra kunder. Visionen pekar också ut vägen mot ett hållbart samhälle vilket i sin tur kräver en helhetssyn på våra energisystem.

   Vår affärsidé

   Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, tjänster via stadsnät, vatten och avfallshantering.

   Arbetstid/Varaktighet

   Konsultuppdrag
   Omfattning: Heltid juni, juli och augusti

   Arbetstid: 07:45-16:30

   Startdatum: Så snart som möjligt

   Intresse för tjänsten

   Känner du dig träffad? Eller vet du någon som skulle passa perfekt för detta jobb? Skicka in din ansökan eller tipsa en vän redan i dag då urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

    

   Sökord: kundservicemedarbetare, kundtjänst, kundservice, miljö, telefon, mail, chatt, sommarjobb