Inköp och Logistik

2021-06-14

Sourcing Manager till spännande bolag i Solna!

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du få in en fot på ett stort medicinteknisk bolag och arbeta i en utvecklande roll som Sourcing Manager? Söker dig som kan ta dig an ett interims uppdrag med start omgående!

   Är du en vass Sourcing Manager som har erfarenhet av gjutningsproduktion och som kan hjälpa vår kund täcka upp för ett tillfälligt behov? Är du kanske mellan två olika konsultuppdrag och vill sätta tänderna i ett roligt och spännande uppdrag hos ett intressant och högaktuellt bolag? Då kan det här vara något för dig!

   Hos vår kund med placering i Solna blir du en del av en kreativ och spännande miljö i stark tillväxt. Det är ett konsultuppdrag med start omgående t.om oktober med stora möjligheter till förlängning.

   Om tjänsten

   Som Sourcing Manager kommer du vara ansvarig för ett specifikt produktområde där du kommer leda och stärka konkurrenskraften i vår kunds produktområden. Målet med den här rollen är att förbättra produktiviteten, kvalitéten och effektiviteten i försörjningskedjan hos vår kund. Här ska du kunna bedöma och fatta beslut i rätt tid utifrån strategier och affärsmål. Du jobbar med hela leveranskedjan där du ansvara för att optimera och utveckla hela kedjan. Utmaningen i rollen är att bygga och upprätthålla en produktivitetspipeline genom att anta olika metoder och praxis och bygga bättre och smidigare processer med leverantörer. Mycket av tiden går åt att uppmuntra och leda medlemmar till samarbete inom olika avdelningar för att öka produktiviteten och samarbetet mellan avdelningarna.

   Kvalifikationer

   För att göra succé i den här rollen ser vi att du stämmer in på följande kvalifikationer:

   • Minst 5 års erfarenhet som Sourcing Manager
   • Mycket god erfarenhet av att jobba med kostnadsanalyser och kvalitetsvärdeteknik
   • Erfarenhet av Gjutningsproduktion
   • Meriterande med erfarenhet av affärssystemet SAP-systemet och MS-office
   • Meriterande om du tidigare jobbat inom Med-tech eller Automotive-verksamheter

   Personligt

   I den här rollen söker vi dig med mycket goda ledaregenskaper som är angelägen om att komma framåt och strävar efter att förbättra processer och ditt och ditt teams sätt att arbeta på. Du bidrar med energi och ser till att motivera andra personer runt om kring dig. Din strategiska förmåga är mycket god och du har förmågan att ta fram innovativa idéer och utveckla en bättre relation med leverantörer och partners.

   Varaktighet/Arbetstid

   Heltid: 40h/v
   Start: omgående – oktober 2021
   Konsultuppdrag
   Placering: Solna. Just nu jobbar man hemifrån pga. rådande restriktioner

   Vi hoppas att vi nu väckt ditt intresse att söka tjänsten hos vårt kundföretag och att bli en del av oss på The Place! Sök redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående, så du inte missar chansen!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Nyckelord: Sourcing manager, Supply Chain, Supply Chain Management, Solna, SAP