Ekonomi/Bank/Finans

2020-09-24

Strategic Sourcing Manager till företag i Täby

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Ta chansen och få in foten på ett högteknologiskt företag i en utmanande och utvecklande roll! Sök tjänsten som Strategic Sourcing Manager idag!

   Nu söker vi en Strategic Sourcing Manager till vårt trevliga kundföretag i Täby. Du kommer arbeta med strategisk planering och ansvara för inköpsprocessen inom ditt kategoriområde. Du är huvudansvarig för avtal, kontakt och relation med leverantörer, kostnadsanalyser, förhandlingar mm.

   I rollen utmanar, utvecklar och optimerar du den globala leverantörsbasen inom ditt segment. Du skapar och driver strategiska planer och aktiviteter för att förbättra kvalitet, leveransprecision och totalkostnad för ditt produktsortiment. Du kommer att leda leverantörsförhandlingar, presentera resultat och beslut och ingå kommersiella avtal för att skapa det bästa värdet för vår kund. Ett nära och internt samarbete är nödvändigt för att uppnå bästa resultat och säkra behoven och kraven för segmentet och för vårt kundföretag.

   Tjänsten gäller ett konsultuppdrag på heltid, med önskad start 8 oktober fram till 30 juli 2021, med chans till förlängning. Du anställs av The Place och arbetar som konsult hos vårt kundföretag. Resor kan förekomma i tjänsten.

   Vem tror vi att du är?

   För att göra succé i rollen tror vi att du har följande bakgrund:

   • Minst 5 års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete
   • Erfarenhet av förhandlingsarbete från tidigare roll
   • Magisterexamen i industriell teknik eller maskinteknik, eller inom motsvarande område
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Som person tror vi att du är en orädd teamspelare som har lätt för att fatta beslut och driva ditt eget arbete framåt. Du är kommunikativ och har en pedagogisk, kreativ och proaktiv inställning till frågor och uppgifter med ett starkt resultatfokus. Vidare samarbetar du bra internt som externt och känner dig bekväm med att utmana och ställa krav på din omgivning. Du är välorganiserad, analytisk och trivs i en dynamisk miljö med högt tempo.

   Intresserad av tjänsten?

   Sök tjänsten redan i dag! Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Nyckelord: Strategic Sourcing Manager, inköp, Täby, förhandling