Inköp och Logistik

2021-11-05

Strategisk inköpare till stort bolag i Norrort!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du inköpare och redo för en ny utmaning? Se hit!

   Till vårt kundföretag i Norrort söker vi nu en strategisk inköpare! Vår kund är ett internationellt företag som arbetar med att utveckla, tillverka och marknadsföra produktionslösningar till elektronikindustrin.

   Uppdraget

   I rollen som Strategisk inköpare kommer du att driva och planera strategiska inköpsprocesser och ansvara för avtal och förhandlingar med leverantörer och kunder. Du kommer att utveckla inköpspolicys och skapa prognoser och kostnadsuppskattningar. Rollen innebär både externa och interna kontakter. God kunskap i engelska och svenska är ett krav. Du kommer att bli anställd av oss på the Place och jobba ute hos kund. Tjänsten är på heltid med start omgående och beräknas fortgå till slutet av juni 2022.

   Arbetsuppgifter

   I tjänsten som Strategisk inköpare har du bland annat följande uppgifter:

   • Ansvara för den strategiska processen
   • Avtal och förhandlingar
   • Riskanalys och åtgärder
   • Nära samarbete med både interna och externa parter

   Kvalifikationer

   Vi söker dig som har följande bakgrund:

   • Erfarenhet av att ha arbetat som strategisk inköpare
   • Utbildning inom inköp eller liknande
   • Erfarenhet av producerande/tillverkande verksamhet
   • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
   • God datavana

   Personliga egenskaper

   Som person är du lösningsfokuserad, kvalitetsmedveten och effektiv och strävar alltid efter ett utmärkt resultat. Du är en positiv person och teamspelare som värnar om dina kollegor.

   Tycker du att detta låter intressant och är tillgänglig omgående? Då tycker jag att du ska söka detta uppdrag redan i dag! Starten på uppdraget är i närtid och därför kan det komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.  

    The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.