Inköp och Logistik

2021-02-26

Strategisk Sourcing Manager till företag i Täby

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Sök tjänsten som Strategisk Sourcing Manager idag! Ett långt och utvecklande uppdrag till vårt kundföretag i Täby!

   Till vårt kundföretag i Täby söker vi en Strategisk Sourcing Manager till ett drivet och engagerat team. I rollen kommer du vara ansvarig för den löpande verksamheten samt utmana, utveckla och optimera vår kunds globala leverantörsbas i dina ansvarssegment. Du skapar och driver strategiska planer och aktiviteter för att förbättra kvalitet, leveransprecision och kostnad för ditt produktsortiment. Du leder även leverantörsförhandlingar, presenterar resultat och beslut samt ingår avtal för att skapa bästa möjliga värde för företaget. Ditt primära mål är att säkra materiella behov och minska kostnader för hela segmentet med tanke på kvalitét, hållbarhet och leveransmål. Du samarbetar nära både kollegor, intressenter och leverantörer.

   Tjänsten gäller ett konsultuppdrag på heltid, med start sista mars tom. sista februari 2023. Du anställs av The Place och jobbar som konsult hos vårt kundföretag.

   Vem tror vi att du är?

   För att göra succé i rollen som Strategisk Sourcing Manager, tror vi att du har följande bakgrund:

   • Minst 5 års erfarenhet av strategiskt inköp i ett medelstort industriföretag eller liknande
   • Magisterexamen i industriell teknik/maskinteknik, eller liknande
   • Erfarenhet från teknisk produktutvecklingsindustri
   • Har du arbetat med affärs- och outsourcingprojekt i internationell miljö samt har erfarenhet av projektledning är det mycket meriterande
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Vi tror att du är en driven och affärsorienterad person med stor problemlösningsförmåga. Du är kommunikativ och det är viktigt att du känner dig bekväm med att ställa krav och kan utmana både dina intressenter och leverantörer när det krävs. Vidare tror vi att du är välorganiserad och analytisk samt att du trivs i ett högt tempo och en dynamisk miljö. Du arbetar bra självständigt, har stora sociala färdigheter och en förmåga att utveckla och upprätthålla ett brett nätverk av kontakter, internt som externt.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffor blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.