Ekonomi/Finans

2022-11-01

Student inom ekonomi sökes!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du ett intresse för ekonomi och administration? Vill du dessutom få in extra pengar utöver CSN och har möjlighet att arbeta extra 1–2 dagar i veckan? Perfekt se hit!

   Vår kund inom FMCG söker nu en student som vill arbeta extra under studierna som ekonomiassistent och administratör. Vår kund är en innovativ FMCG grupp som består av olika företag som verkar inom snabbväxande segment för hälsosam mat och snacks samt hållbar skönhet och hälsa. Bolaget är noterat på NASDAQ och har kontor mitt i centrala Stockholm. 

   På huvudkontoret arbetar runt 20 personer och du kommer tillhöra avdelningen ekonomi och arbeta nära redovisningschefen samt HR-chefen. Rollen är uppdelad i två delar, den ena inom ekonomi och den andra inom administration.

   Rollen

   Arbetsuppgifterna som ekonomiassistent kommer att bestå av hantering av leverantörsreskontra, hantera utläggsredovisning, hantera inkommande och utgående post samt inskanning och kontering av fakturor. Utöver ekonomi så tillkommer även mer administrativa uppgifter som hantering av serviceavtal och beställning av utrustning till kontoret.

   I rollen kommer du arbeta på plats på deras kontor (nära Hötorgets tunnelbana) och arbetstiderna kommer att vara 8:00-17:00. Kunden ser gärna att du kan arbeta 1-2 dagar i veckan där det också finns flexibilitet att komma in både hel- och halvdagar.

   Kvalifikationer

   För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du:

   • Studerar en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi
   • Har möjlighet att arbeta 1–2 dagar i veckan
   • Har god förståelse inom redovisning och ekonomi
   • Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
   • Har god systemvana
   • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter

   Personlig

   För att passa och trivas i denna roll så ser vi gärna att du är en person som har viljan att lära sig. Du är nyfiken och engagerad och har ett öga för detaljer. Vidare ser vi gärna att du har en förståelse för ekonomi och känner dig trygg i att arbeta i system och med Officepaketet.

   Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.