Kontor/Administration

2019-03-14

Studerande administratör till bilföretag i framkant

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Har du en annan sysselsättning och vill ha en deltidstjänst på sidan om och dessutom arbeta heltid i sommar? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Sök idag då urval sker löpande!

  Tjänsten
  Till vår kund i Sundbyberg söker vi dig som kan arbeta deltid nu under våren, cirka två dagar per vecka och heltid under sommaren för att stötta upp med ett antal administrativa uppgifter. Arbetsuppgifterna innefattar allt ifrån scanning, sortera och skicka in avtal, fylla i kunduppgifter samt stötta upp administrativt där det behövs. Tjänsten passar perfekt för dig som har en annan sysselsättning och kan arbeta deltid under våren och heltid under sommaren. Du kommer vara anställd av Placera Personal och arbeta som konsult hos vår kund. Vi ser gärna att du kan starta så fort som möjligt och uppdraget sträcker sig fram till 31/8-2019.

  Kvalifikationer
  Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för att passa in i rollen hos vår kund:

  • Administrativ förmåga, gärna tidigare erfarenhet från liknande roll
  • Annan sysselsättning, exempelvis studier på sidan av
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

  Personligt
  Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en självständig person som samtidigt trivs med att arbeta i team. Du är stresstålig och har förmågan att prioritera rätt saker, vidare är du prestigelös och tar dig an uppgifter högt som lågt.

  Företaget
  Vårt kundföretag är Sveriges största enskilda återförsäljare av ett välkänt bilmärke och omsätter ca 790 miljoner. De är ca 170 medarbetare och har sin anläggning och huvudkontor i Sundbyberg. Förutom anläggningen i Sundbyberg har de ett antal fullserviceanläggningar i Stockholm och på andra orter i Sverige.

  Intresse för tjänsten?
  Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Sökord: administration, leveransadministration, leveransadministratör, biladministration

  Placera Personal blir The Place

  Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!