Ekonomi/Bank/Finans

2018-04-11

Studerande inom ekonomi till sommarjobb

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Studerar du inom ekonomi och söker ett sommarjobb som ekonomiassistent? Då kan denna tjänst vara något för dig!

   Företaget
   Vår kund är ett känt logistikföretag som har sin verksamhet på flera ställen runt om i Sverige. Till deras kontor i Stockholm söker de nu en student inom ekonomi som vill jobba hos dem under sommaren. Du blir anställd som konsult via Placera Personal med start den 11e juni t.om 10e aug.

   Tjänsten
   För denna tjänst kommer du stötta upp avdelningen inom leverantörsreskontra under sommarmånaderna. Du arbetar med att registrera och kontera leverantörsfakturor, skapa betalningsfiler, återrapportera betalningar och hantera inkomna mejl.

   Kvalifikationer
   För denna tjänst ser vi att du stämmer in på följande kvalifikationer

   • Du studerar ekonomi på universitetet eller högskola
   • Du har erfarenhet av officeprogrammet
   • Du har någon form av systemvana
   • Meriterande om du tidigare arbetat med leverantörsfakturor

   Personligt
   Som person er vi att du är noggrann, ordningsam och strukturerad. Du gillar att utvecklas och tar dig gärna an nya arbetsuppgifter. Vidare är du social, driven och bidrar med god stämning i gruppen. 

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!