Inköp och Logistik

2021-11-26

Supply Planner till företag i Stockholmsområdet

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du Supply Planner, tllgänglig omgående och redo för att ta dig an en ny utmaning? Sök då detta spännande uppdrag!

   Om uppdraget

   Vi söker just nu efter en Supply Planner för ett längre konsultuppdrag till vår trevliga kund i Stockholm. Företaget är internationellt och ligger i framkant inom deras område medicinteknik. Uppdraget beräknas starta i december och pågå fram till hösten 2022. Det är därför viktigt att du som söker är tillgänglig omgående. Du kommer att vara anställd av The Place och arbeta som konsult ute hos vår kund.

   I rollen som Supply Planner kommer du att arbeta aktivt med att säkerställa och analysera hela leveranskedjan. Du kommer med hjälp av strategier och dataanalyser kunna optimera och säkerställa anskaffningen av material till produktionsorder och kundorder. Du kommer att lägga order, övervaka order, övervaka lagernivåer samt skapar prognoser. Du blir även involverad i olika projekt och förbättringsprocesser. Tillsammans jobbar du i ett team där man ser till lagets bästa och där man är prestigelös och ambitiös. Tät kontakt med kunder, leverantörer och kollegor på olika avdelningar sker dagligen och därför krävs det att du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift.

    Vem tror vi att du är?

   Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten:

   • Eftergymnasial utbildning inom inköp och logistik eller liknande
   • Minst 1-2 års erfarenhet av att ha jobbat som Supply Planner
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
   • God datavana och kunskaper i Excel
   • Erfarenhet av att ha arbetat i ett affärssystem, gärna SAP.

   Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en energisk och effektiv person med förmåga att självständigt driva förändringsarbeten. Du har en god samarbetsförmåga, är analytisk, arbetar proaktivt och har ett flexibelt förhållningssätt. Vidare är du en utåtriktad och kommunikativ person. Du trivs med att arbeta i ett team och har en mycket god samarbetsförmåga.

   Vi hoppas att vi nu väckt ditt intresse att söka tjänsten hos vårt kundföretag och att bli en del av oss på The Place! Sök redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående, så du inte missar chansen! Uppdraget kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet löper ut.

    The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.