IT/Teknik

2020-09-23

Supporttekniker med erfarenhet av IT-lösningar

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du vara en del utav en växande organisation inom utveckling och försäljning av It-lösningar? Gillar du att ha mycket kundkontakt? Då tycker jag du ska läsa vidare!

   Vill du vara en del utav en växande organisation inom utveckling och försäljning av IT-lösningar? Just nu söker vi en supporttekniker till SignUp. En spännande tjänst där du får vara en stöttepelare för deras kärnverksamhet och arbeta med dagliga förbättringar för deras kunder och partners. SignUp är ett internationellt bolag med kunder och partners utspridda över hela världen. Till kontoret i Sundbyberg är det nu dags att anställa ytterligare en supportteknisk stjärna.

   Rollen
   I rollen som supporttekniker tillhör du ett mindre team på 3 personer som ansvarar för Data Capture i samspel med SignUps övriga leveransavdelningar. Ni jobbar i ReadSoft, vilket är ett verktyg som SignUps kunder och partners skannar och tolkar sin fakturadata i. Rollen innebär att du hjälper kunder och partners med tekniska svårigheter, implementering- och uppgradering av applikationen eller helt enkelt löser utmaningarna som kan uppstå i användandet av ReadSoft. Teamet jobbar mot ca 650 klienter och de ärenden man behandlar är av olika karaktär och omfattning. Du kommer ha mycket kundkontakt i tjänsten så det är därför viktigt att du har en hög servicekänsla och en fallenhet för IT- och tekniska lösningar. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

   Din profil

   För att lyckas och göra succé i rollen tror vi att du har följande erfarenheter

   • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
   • Erfarenhet av kundsupport av något slag
   • God systemvana och systemintresse
   • Talar och skriver svenska och engelska flytande, då det ingår i tjänsten
   • Meriterande om du har en teknisk utbildning


   Är du den vi letar efter?

   För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
   För att passa in i rollen som tror vi att du brinner för att ge bästa tänkbara service till dina kunder. Du är en öppen och kommunikativ person som trivs i en miljö där det är en blandning av rutinmässiga- och nya arbetsuppgifter. Du driver och prioriterar dina processer självständigt samtidigt som du har lätt för att anpassa dig inför nya direktiv och situationer. Eftersom du jobbar tätt ihop med både kollegor och kunder är det också viktigt att du kan, och trivs med, att samarbeta och jobba tillsammans med andra. 


   Arbetstid/Varaktighet

   Direktrekrytering/ Tillsvidare
   Heltid (40h/v) Vanliga kontorstider
   Startdatum: Enligt överenskommelse 
   Placering: Sundbyberg

   Intresse för jobbet? Vänta inte på bättre tider utan sök redan idag! Vi jobbar med ett löpande urval.

   SignUp

   SignUp Software grundades 1999 och har idag närmare 60 anställda med gedigen erfarenhet och kunskap inom utveckling och försäljning av IT-lösningar. Sedan 2003 utvecklar och säjer SignUp Software ExFlow, en marknadsledande fakturahanteringslösning för Microsoft Dynamics 365, AX och NAV.
   ExFlow är en fullt integrerad fakturahanteringslösning som är utvecklad direkt för Microsoft Dynamics. Med ExFlow kan organisationer öka effektiviteten i sin fakturahanteringsprocess vilket sänker kostnaderna och genererar betydande processbesparingar. Globalt använder fler än 800 företag ExFlow för att effektivisera sin fakturahantering. SignUp har kontor i Sverige, Danmark, Finland och Australien och partners i närmare 20 länder globalt.

    

   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling