Kontor/Administration

2019-05-21

Svensktalande kundservicemedarbetare till Coty under sommaren

Stockholms län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du arbeta deltid med kundservice på ett företag som är ledande inom skönhetsbranschen i sommar? Sök då tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Coty!

   Företaget
   Coty har sedan starten i Paris 1904 vuxit enormt och är idag globalt sett världsledande inom området skönhet och kroppsvård. Cotys produkter säljs idag i 130 länder världen över är välkända på marknaden. Bland produkterna kan du hitta märken som bland andra Wella, Calvin Klein, Hugo Boss, OPI, Chloé, Ghd, Max Factor och Marc Jacobs. Idag arbetar runt 20 000 medarbetare världen över på Coty varav runt 100 personer i Sverige.

   Tjänsten
   Vi söker nu en svensktalande kundtjänstmedarbetare på deltid, 50% under sommaren till vår trevliga kund Coty. Du kommer att ingå i ett team på åtta personer och tillsammans kommer ni att arbeta mot den nordiska marknaden. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av oss på Placera personal och arbeta ute hos Coty på deras kontor i Värtahamnen. Start omgående fram till augusti. Arbetstider, vardagar mån-fre 4 timmar om dagen. Eftersom det är ett behov under sommarmånaderna är det viktigt att man kan arbeta hela perioden. Detta är ett perfekt jobb för dig som studerar och vill arbeta juni-aug.

   Arbetsuppgifter
   Du kommer bland annat att:

   • Ge support och service via mail och telefon till svenska kunder
   • Svara på produktfrågor
   • Registrera order
   • Stötta logistikavdelningen med leveransinformation
   • Ge bästa möjliga service

    Kvalifikationer
   Vi ser följande kvalifikationer som lämpliga för tjänsten:

   • Avslutad gymnasieutbildning
   • Flytande i svenska i tal och skrift
   • Erfarenhet från service
   • Goda kunskaper i Office-paketet
   • Goda kunskaper i engelska

   Personligt
   För att lyckas i rollen som svensktalande kundtjänstmedarbetare på Coty tror vi att du är social, utåtriktad och duktig på att kommunicera. Du har lätt för att anpassa dig och lösa problem. Du drivs av att hjälpa andra och älskar att ge god service. Du är en teamspelare som ser till gruppen men räds inte för att ta tag i saker på egen hand.

   Intresse för tjänsten?
   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi gör urval löpande. Välkommen med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.