HR/Administration/Lön

2022-05-02

Systemvan administratör till Atlas Copco

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du van att arbeta i system och är en driven och god administratör? Är du dessutom tillgänglig omgående? Sök då detta uppdrag till Atlas Copco i Nacka!

   Till vår trevliga kund Atlas Copco söker vi en vass administratör som är intresserad av ett konsultuppdrag med start omgående. Det här är en riktigt fin möjlighet för dig som gillar att arbeta i system och som vill jobba på ett av Sveriges största bolag i en administrativ roll. Du blir anställd av oss på The Place, konsultuppdraget är på heltid 40tim/v och inledningsvis på 6 månader men för rätt person finns goda chanser till förlängning.

   Rollen

   I rollen som systemkunnig administratör på Atlas Copco kommer du att jobba från kontoret i Nacka med två andra administratörer medan din närmaste chef sitter i Göteborg. Du kommer själv att ansvara för ett pilotprojekt i Sverige som går ut på att insamlad data och rapporter från deras servicetekniker ska digitaliseras och läggas in rätt i deras interna system för att all historik och all data ska finnas på samma plats. Allt detta kommer att kopplas till en App som kommer att smidiggöra arbetet för alla parter. Därför behöver du ha en mycket god datavana och ha lätt för att arbeta i system. Du har erfarenhet av att ha arbetat med program som integrerar med varandra samt gärna i affärssystemet SAP. Du tycker om att jobba strukturerat och analytiskt. Efter upplärningen förväntas det att du tar ett eget ansvar och driver projektet själv framåt. Arbetet kan stundtals vara lite monotont så därför behöver du gilla den typen av arbetsuppgifter i längden. Du har också en förmåga att höja blicken och kunna se helheten och eventuella effektiviseringar och förbättringar på vägen.

   Dina arbetsuppgifter

   Som administratör kommer du ha följande arbetsuppgifter:

   • Lägga upp och justera sammanställda data och orderhistorik i internt system som kopplas till en app
   • Effektivisera och förbättra arbetsgången över tid
   • Kontakt med kollegor
   • Översätta dokument mellan svenska och engelska

   Tidigare erfarenheter

   För att snabbt komma in och göra succé i rollen tror vi att du har följande bakgrund:

   • Avslutad gymnasieutbildning
   • Mycket god dator- och systemvana
   • Goda kunskaper i Officepaketet
   • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
   • Har jobbat med liknade uppgifter tidigare
   • Erfarenhet av att ha arbetet med integrerade system och program

   Personliga egenskaper

   För den här tjänsten krävs det att du har ett eget driv, är mycket ansvarsfull och har en hög systemvana. Det är också viktigt att du är nyfiken och villig att lära och att du har en positiv energi och inställning. Vidare behöver du vara lösningsfokuserad och tycka om att arbeta i system. Du bidrar även med ditt trevliga humör till dina kollegor.

   Om Atlas Copco

   Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar.
   Vi förser kunder i fler än 180 länder med produkter och tjänster med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi.
   I Sverige hanterar vi försäljning, service och marknadsföring av innovativa kompressorer, luftbehandlingssystem, vakuumlösningar, industriverktyg och monteringssystem samt energi och flödeslösningar. Våra kunder har tillgång till ett rikstäckande försäljnings-, distributions- och servicenätverk som säkerställer att produkterna alltid går på maximal effektivitet och minimal stilleståndstid.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.