IT/Teknik

2019-06-04

TA-plansritare till expansiva Road Rental

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du tidigare erfarenhet av trafikanordningsplaner och vill arbeta på ett företag i stark tillväxt? Då kan du vara den vi söker till Road Rental i Sollentuna!

   Tjänsten
   För Road Rentals räkning söker vi nu en trafikanordningsplansritare med huvuduppgift att konstruera och färdigställa trafikanordningsplaner utifrån önskemål. Vid arbete som utförs på väg och som påverkar framkomligheten och trafiksäkerheten upprättas en trafikanordningsplan (TA-plan) i syfte att skapa en säker arbetsplats för både personal och trafikanter. TA-planen utformas i samråd med kunden gällande önskemål, tidsplan, arbetssätt och arbetsmiljö.

   Du kommer tillhöra ett positivt och drivet team med hög entreprenörsanda och sitta i fina lokaler i Sollentuna. Road Rental befinner sig i en expansiv fas och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Du kommer även bli erbjuden tjänstebil. Tjänsten är på heltid och gäller en direktrekrytering till Road Rental, men alla frågor gällande tjänsten besvaras av Placera Personal.

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten som TA-plansritare hos Road Rental

   • Tidigare erfarenhet från liknande tjänst som TA-plansritare, gärna från bygg- och anläggningsbranschen alternativt från arbete i depå
   • Erfarenhet av AutoCAD eller liknande ritprogram
   • B-Körkort
   • Svenska flytande i tal och skrift
   • Engelska i tal och skrift är meriterande

   Personligt
   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en positiv och framåt person som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du är noggrann och självgående i ditt arbete samtidigt som du är en teamspelare och har en god kommunikationsförmåga.

   Företaget
   Road Rental erbjuder en lösning för varje projekt. Hos oss får du erfarenhet och kompetens.
   När du hyr eller köper material hos oss skräddarsyr vi en lösning efter dina behov oavsett projektets storlek. Vi erbjuder också en helhetslösning där vi upprättar trafikanordningsplaner och arbetsdispositionsplan för ert arbete och ser till så de rätta tillstånden finns. Vi sköter etableringar enligt TA-plan samt bistår med tillsyn av vägarbetsplatsen. Vårt material och vår utrustning är av högsta kvalitet.

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

   Nyckelord: TA-plansritare, trafikanordningsplansritare, anläggning, vägarbete

   Placera Personal blir The Place

   Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!