HR/Lön

2021-05-24

Talent Acquisition Lead till växande bolag för rekrytering

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Just nu söker vi dig som har flera års erfarenhet inom rekrytering och helst inom techbranschen. Det är i alla fall inom Tech-branschen som du kommer jobba mot i den här rollen som TA Lead. Så vill du vara en del av ett framgångsrikt bolag med höga ambitioner så är det här definitivt en tjänst för dig.

  Rollen

  Som TA Lead kommer du ansvara för samtliga rekryteringar tillsammans med en kollega som jobbar som Talent Acqiusition specialist. Ni båda tillhör HR-avdelningen och jobba tätt ihop med ledningsgrupp och också rekryterande chefer på bolaget. Vår kund är ett internationellt bolag med kontor i fler städer i Europa och i den här rollen kommer du framför allt jobba med rekrytering mot deras kontor i Sverige och Finland.
  Rollen som TA Lead är ny och passar väldigt bra för dig som gillar att utveckla nya processer och rutiner för rekrytering. Här ges du möjligheten att hitta nya lösningar och förbättringar kring rekryteringsprocesserna. Du ansvarar för rekryteringsprocessen från start till slut tillsammans med rekryterande chef. I rollen rekryterar du främst inom Tech och det är därför väldigt viktigt att du har tidigare erfarenhet alt bra förståelse för just rekrytering inom tech. Här kommer det krävas mycket searcharbete och ett personligt driv i hur du ska navigera inom olika plattformar och nätverk för att hitta bästa lämpliga kandidat. Då företaget har en god tillväxt så kommer du även på sikt att rekrytera fler till ditt team som jobbar med rekryteringen.

  Tänker du nu att "denna roll är perfekt för mig"? Yes, vad bra, läs vidare!

  Kvalifikationer

  För att göra succé i rollen tror vi att du stämmer in på följande egenskaper

  • Minst 5 års erfarenhet inom rekrytering, gärna inom tech-branschen.
  • Erfarenhet av snabbt växande bolag (meriterande inom techbranschen)
  • Tidigare erfarenhet inom ledarskap
  • Erfarenhet av att utveckla och skapa nya rutiner, processer och strukturer.
  • Engelska flytande i tal och skrift, Svenska och finska är meriterande

  Personligt
  Vi söker dig som gillar att vara en del av en organisation i stadig tillväxt och som trivs med att utveckla och förbättra arbetssätt och strukturer. Du har mycket god kommunikativ förmåga och kan ta emot och förmedla information på ett professionellt sätt. Ditt engagemang och personliga driv är på topp och du gillar att jobba i en organisation i ständig förändring. Du leder och motiverar dina kollegor och ser till så alla har det som krävs för att göra ett bra jobb.

  Vist låter det kul och utvecklande? Vänta för all del inte för länge med att söka tjänsten i så fall. Jag jobbar nämligen med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

  Arbetstid/Varaktighet

  Rekrytering
  Tillsvidare.
  Start: Enligt överenskommelse. Helst omgående
  Heltid 40h/v. Flextid

  The Place är Sveriges enda Worklife Partner

  För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

  The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

  Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.