Ekonomi/Finans

2022-06-28

Team-lead för kundreskontra till börsnoterat nordiskt bolag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en självgående ekonom med erfarenhet av reskontra och bokföring? Är du också en pedagogisk person som gillar att strukturera, planera och leda andra? Då ska du läsa vidare!

   Vi söker nu efter en operativ Team-lead för vår uppskattade kunds AR-grupp där du som Team-lead kommer att fördela och leda arbetet för en grupp på fyra personer men också vara behjälplig genom att stötta operativt och vara delaktig i månad- och årsbokslut.

   Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på The Place men kommer jobba ute på kundens fina kontor på Kungsholmen. Uppdraget är på heltid med start 1 augusti till och med maj 2023.

   Arbetsuppgifter

   I rollen som Team-lead kommer du bland annat ansvara för dessa arbetsuppgifter:

   • Fördela och leda arbetet för AR-gruppen
   • Månad- och årsbokslut
   • Service interna och externa kunder
   • Beräkning av reservationer
   • Åldersanlys av kundfordringar

   Dina erfarenheter

   För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:

   • Några års erfarenhet som ekonomiassistent/Redovisningsekonom
   • Erfarenhet av månad- och årsbokslut
   • Goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel
   • Erfarenhet som team-lead är meriterande
   • Flytande kunskap i svenska och engelska både i tal och skrift

   Vem vi tror att du är

   Dina tidigare arbetsuppgifter är viktiga, men vid denna tjänst lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen tror vi att du är självgående person som gillar att strukturera och att ha ordning och reda. Du har också förmågan att leda en grupp och se till vad som ska fördelas och prioriteras. Andra egenskaper som uppskattas är att du är stresstålig, lugn, stabil och kontrollerad i hektiska situationer. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och gillar att ha kul på jobbet!

   Tjänsten

   Placering: Kungsholmen – kombinerat hemarbete med kontorsarbete
   Omfattning: 8-17:00
   Uppdragsperiod: 1 augusti 2022 till och med maj 2023
   Startdatum: 1 augusti

   Låter detta som något som kan passa dig? Perfekt! Sök rollen redan idag!

   Om företaget

   Vår kund är ett nordiskt bolag inom hälsa och välbefinnande. Företagets tjänster inkluderar distribution av läkemedel och andra välbefinnande produkter.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.