Ekonomi/Bank/Finans

2019-03-18

Teamleader inom reskontra för rekrytering!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Drivs du av att stötta och motivera andra och dessutom har erfarenhet inom reskontra? Då är det dig vi söker till vår spännande kund mitt i Stockholm city!

   Tradedoubler grundades i Sverige 1999 och är Nordens största affiliate näverk och verksamma i hela Europa samt Singapore. Tradedoubler är en internationell performance marketing-partner som hjälper kunder och publicister att skapa försäljning online genom expertis och teknologi. Tradedoubler har ca 300 anställda och är verksamma i 18 europeiska länder och nu söker vi för deras räkning en teamleader till leverantörs- och kundereskontrateamet till huvudkontoret beläget i Stockholm city!

   Tjänsten
   I den här tjänsten kommer du att ha personalansvar för ett mindre team på 3 personer som du också kommer att coacha och utveckla. Gruppen som du ansvarar för jobbar med Accounts Receivable och Accounts Payable i ett Shared Service Center för svenska och utländska dotterbolag och ingår som en del av deras Finance avdelning. Rollen som teamledare innebär att du arbetar verksamhetsnära och ställer också krav på att du är systemintresserad. Du kommer att fördela din tid mellan att jobba operativt med eget ansvar för kund- och leverantörsreskontra för ett antal marknader, ytterst ansvarig för faktureringsprocessen och vara superuser i ett flertal system. Dessutom kommer du bl.a. planera gruppens arbete, hålla i utvecklingssamtal, teammöten och lönesamtal. Vi ser också att du är en van användare av Excel och erfarenhet av något av de system som Tradedoubler använder sig av. Detta avser en heltidstjänst och är en direktrekrytering med startdatum enligt överenskommelse.

   Arbetsuppgifter
   I rollen som teamleader kommer du bland annat ha följande arbetsuppgifter:

   • Personalansvar för 3 personer
   • Eget ansvar för kund- och leverantörsreskontra för några marknader
   • Ansvarig för faktureringsprocessen
   • Superuser i olika system såsom, Microsoft Dynamics AX, MediusFlow, Skovik och Adra Match

   Kvalifikationer
   I rollen ser vi följande bakgrund som lämplig:

   • Ett par års erfarenhet av löpande arbete inom kund- och leverantörsreskontra
   • Förståelse för Shared Service upplägget
   • Erfarenhet som teamleader är önskvärt
   • Bra kommunikationsförmåga och duktig på att bygga relationer
   • Systemintresse
   • Goda kunskaper i Excel
   • Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då arbetet kräver detta

   Personligt
   Vi söker dig som är engagerad, driven och som inte släpper problem i första taget och får energi av att leda och motivera andra. Du förstår vikten av att arbeta verksamhetsnära och är som person kommunikativ och serviceinriktad. Du är noggrann och strukturerad samt är engagerad i dina arbetsuppgifter och har ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare är du öppen för förändringar och har ett intresse av att förfina rutiner och arbetssätt. 

   Intresse för tjänsten
   Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

   Nyckelord: teamleader, teamledare, reskontra, systemintresse, shared service, Stockholm.