Kontor/Administration

2021-02-12

Teknisk kundservicemedarbetare till SweDeltaco

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du teknisk intresserad och gillar att ha en kundnära roll där du fyller en viktig funktion som innebär att ge support och stöd till bolagets kunder? Då ska du läsa vidare!

   Rollen

   Till vårt kundföretag SweDeltaco i Älvsjö söker vi en kundservicemedarbetare som brinner för både det tekniska samt kundkontakt. Du kommer tillhöra teamet på 1st line, som idag består av fem personer och arbeta i en bred kundserviceroll där du ger support till återförsäljare och slutkunder. Vi hoppas att du är systemkunnig då du kommer arbeta i flera interna system samt med både telefon och mail som dina främsta arbetsredskap.

   Dina primära uppgifter i rollen är att svara på frågor från återförsäljare och slutkunder gällande Deltacos sortiment. Du ansvarar även för teknisk support gällande produkterna samt svarar på frågor om aktuella ordrar, leveranstid, lagerstatus mm. Du skapar kundorder och hanterar offertförfrågningar samt arbetar med övrig administration som ingår i rollen.

   Tjänsten är på heltid, kontorstider måndag till fredag, med möjlighet till flex. Uppdraget förväntas starta omgående, så vi ser att du kan starta inom två veckor och löper sedan på i 6 månader, med goda möjligheter att därefter övergå i anställning hos SweDeltaco. Du anställs av oss på The Place och arbetar som konsult hos vårt kundföretag.

   Vem tror vi att du är?

   För att snabbt komma in i rollen, tror vi att du har följande bakgrund:

   • Du har ett stort tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av en kundservicenära roll
   • Du är van att arbeta med telefon och mail som arbetsverktyg
   • God systemvana, gärna erfarenhet av någon form av affärssystem
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en kommunikativ, serviceminded och orädd person som hugger i där det behövs. Du är trygg och samarbetar väl med dina kollegor. Vi hoppas även att du är prestigelös, engagerad och nyfiken på både dina kunder och inför dina arbetsuppgifter.

   SweDeltaco
   Deltacos mål är att erbjuda ett attraktivt utbud av IT-produkter till den nordiska marknaden i hela regionen med korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser. Genom att ha en vänlig och kunnig personal, utökade öppettider, bra support och snabb leverans försöker SweDeltaco alltid vara tillgänglig för våra kunder och erbjuda marknadens bästa service.

   Är du den vi söker? Det hoppas vi givetvis att du är! Passa på att skicka in din ansökan redan idag. Vi jobbar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Nyckelord: Kundservice, kundtjänst, teknisk support, tekniskt intresse, Älvsjö