Kontor/Administration

2021-01-20

Teknisk support inom e-mobility till DEFA

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Ta chansen och sök tjänsten som Teknisk support på DEFA. Du kommer in på ett bolag i framkant och i en spännande tid. Tjänsten ska tillsättas omgående, så skicka in din ansökan idag!

   DEFA utökar nu sin tekniska support inom e-mobility med ytterligare en tjänst. Du kommer tillhöra ett drivet och kompetent team och sitta i fräscha lokaler i Kista. I tjänsten arbetar du med teknisk support för elbilsladdningar med CloudCharge-lösningar, vilket är en molnbaserad tjänst. Du kommer att ge support på telefon och/eller mail till kunder och installatörer.

   I tjänsten ingår även enklare programmering, som att uppdatera och läsa kod, det gäller både hårdvara och mjukvara. I en annan del av tjänsten arbetar du med utbildning av installatörer och administratörer inom ditt område. I rollen arbetar du även med reklamationer.

   Tjänsten är på heltid och gäller en direktrekrytering till DEFA, samtliga frågor besvaras av The Place.

   Vem tror vi att du är?

   För att göra succé i rollen som teknisk support hos DEFA, tror vi att du har följande bakgrund:

   • Avklarad ingenjörsutbildning inom elektronik, miljöteknik eller datateknik alternativt minst 5 års arbetslivserfarenhet som elektriker eller minst 5 års erfarenhet av teknisk support inom relevant område.
   • Erfarenhet av felsökning
   • Goda IT-kunskaper och kunskaper i Linux är starkt meriterande
   • Har du erfarenhet från styrsystem (PLC) är det meriterande
   • B-körkort
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Vi tror att du är en flexibel och stresstålig person som har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter. Du är en serviceminded teamspelare som har lätt för att ta kontakt med personer och hantera olika typer av människor.

   Om företaget

   DEFA:s mål är att göra människors liv enklare, mer effektivt och mer miljövänligt. Vi erbjuder produkter och tjänster som förbättrar sättet som människor laddar, förvärmer och skyddar sina fordon, belyser sina vägar och byggnader, styr sina fritidshus, dokumenterar sina tjänsteresor, laddar sina elbilar och mycket mer. Vi strävar efter att utveckla nya fantastiska produkter genom kontinuerliga förbättringar och innovation.

   DEFA är ett norskt företag, som startades 1946. Vi har över 400 anställda på tre kontinenter. Våra produkter och tjänster distribueras i mer än 30 länder över hela världen.

   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffor blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

   Nyckelord: Teknisk support, elektriker, ingenjör, elektronikingenjör, DEFA, Kista