Sälj/Marknad/Kommunikation

2023-03-09

Utesäljare för Mälarområdet till Senergia

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Tycker du att det är spännande med hållbar energi, är du tekniskt lagd, en riktig doer och älskar att leverera service i världsklass? Då kan vi ha rätt utmaning för dig, så läs vidare!

   Nu har du chansen att joina ett innovativt, hållbart och framtidsvisionärt bolag i tillväxtfas! Senergia är en ledande nordisk grossist för hållbar energi, och söker just nu en utesäljare för området mellan Stockholm och Örebro.

   Vi söker dig som gärna är i mitten av din karriär och har erfarenhet av kundrelationer, avtal och affärer. 

   Vill du vara med och främja hållbar innovation samt öka andelen förnybar energi i Sverige? Senergia erbjuder helhetslösningar inom solenergi, elbilsladdning och energilagring - och efterfrågan fortsätter att växa starkt! Just nu söker vi en Utesäljare till Senergia med utgångspunkt Stockholm. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att arbeta på ett företag och i en bransch som är i en stark tillväxtfas. Det finns på sikt stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill!

   Vill du vara med på Senergias resa? Välkommen med din ansökan.

   Om rollen som Säljare Mälardalen

   Att arbeta på Senergia innebär möjligheten att vara med på en spännande resa. Ditt mål är att positionera och växa Senergias verksamhet i Mälardalen. Du ansvarar för försäljningen i din Region till dina kunder och är en del av det befintliga Senergia Nordic-teamet. Du förväntas primärt driva affären baserat på kundkontakter som du själv skapar. Du är ute på fältet och träffar nya och befintliga kunder direkt från start. Du har en nyckelroll i organisationen för att säkerställa Senergias tillväxt och expansion inom din region och i Sverige.

   Vem söker vi för tjänsten?

   • Du är självgående med ett stort driv och vilja att utveckla vår kundportfölj
   • Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig
   • Affärsmässigt grundad, t.ex. du kan se framför dig hur man skapar ett långsiktigt samarbete med kund
   • Du har en bakgrund inom el eller energi och arbetat i några år som teknisk säljare
   • Gillar att resa och träffa kunder då det är en stor del av rollen
   • Du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det

   Kvalifikationer

   • Utbildning inom elektronik, teknik eller inom våra produktområden
   • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
   • B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten

   Tjänstens omfattning

   Detta är en direktrekrytering där vi på The Place sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid på 40h/v med kontorstider 8–17 på vardagar. Du kommer att utgå från kontoret på Odenplan, Norrtullsgatan, i Stockholm, eller från din ort.
   Start omgående (med hänsyn till eventuell uppsägningstid).


   The Place är Sveriges enda Worklife Partner

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

   The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

   Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

    

   Sökord: regionsäljare, utesäljare, säljare, Key Account Manager