Ekonomi/Bank/Finans

2018-08-20

Värdepappersadministratör till spännande företag i city

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en nyutexad ekonom med intresse för värdepapper som är redo att anta nya umaningar? Då kan vi ha helt rätt jobb för dig!

   Tjänsten och arbetsuppgifter
   Vår kund är ett privatägt värdepappersbolag som grundades 2006. Företaget är en ledande distributör av kapitalskyddade och ej kapitalskyddade placeringsprodukter för privatpersoner, företag och institutioner. Företaget sitter centralt inne i city i trevliga och moderna lokaler. På kontoret arbetar idag ca 15 personer och du ingår i ett team tillsammans med fem kollegor. I denna roll kommer du få arbeta brett med värdepappersadministration. Gruppen roterar i sina arbetsuppgifter vilket ger dig en ypperlig möjlighet att lära dig mycket inom området. 

   Arbetsuppgifter
   Som värdepappersadministratör kommer du bland annat ha följande arbetsuppgifter:

   • Kassahantering
   • Avstämningsarbete
   • Fondhandel
   • Andra allmänna administrativa arbetsuppgifter

   Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt. Du arbetar initialt som konsult via Placera Personal och har efter sex månader goda möjligheter till anställning direkt på företaget. 

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen hos vår kund tror vi att du har ekonomiutbildning och/eller tidigare ekonomibakgrund. Som person är du noggrann, ambitiös och har ett stort engagemang och egen drivkraft.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.