Ekonomi/Bank/Finans

2019-11-18

Vendor Support Specialist / Ekonom som är grym på Excel

Västerbottens län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är din numeriska förmåga något utöver det vanliga? Får dina skills i Excel kollegorna att tappa hakan? Då borde du läsa vidare!

   Vi söker en Vendor Support Specialist till spännade och utvecklande konsultuppdrag till vår kund Siemens financial services i Umeå. 

   I den här rollen kommer du att ingå i Siemens finance team och supportera de nordiska länderna. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start snarast och förväntas pågå 10 månader med goda möjligheter till förlängning. 

   Rollen i stora drag
   Som Vendor Support Specialist ansvarar du för att skapa rapporter och underlag i Excel för olika sorters bonus och splitutbetalningar samt verifiering och matchning av fakturor för utbetalning. I rollen ingår också att du har en helhetsbild och kontrollerar parametrar i enlighet med system och samarbetsavtal. Rollen innefattar även support och administration för de nordiska länderna tillsammans med säljavdelningen och mot partners. Du arbetar i team tillsammans med en annan kollega och rapporterar till teamledare på Finance.

   Din profil
   Vi tror att du har studerat ekonomi på universitet eller högskola och har tidigare erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra samt mycket goda kunskaper i Excel. Rollen kräver också att du besitter mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift. Meriterande är om du arbetat inom bank- eller finansbranschen samt med leasingavtal.

    

   Vem du är
   För att passa i denna spännade roll tror vi att du som person är strukturerad och drivs av att arbeta mot tydligt uppsatta mål, samt vill vara en del i ett mindre team. Du visar ett tydligt engagemang och har viljan att lära dig nya saker. Vidare besitter du mycket god numerisk analysförmåga där du lätt förstår numeriska underlag och löser numeriska uppgifter snabbt och korrekt. Du är kommunikativ och serviceinriktad, där du har förmågan att kommunicera tydligt och med en mycket god känsla för detaljer och noggrannhet. 

   Låter det där som du? Vänta inte på bättre tider! Sök rollen idag och öka dina möjligheter att knipa detta attraktiva konsultuppdrag!

   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling