Ekonomi/Bank/Finans

2021-01-26

Vendor Support Specialist till Umeå

Västerbottens län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du excellenta Excel-skills och har erfarenhet från kund- och leverantörsreskontra? Är du också högskoleutbildad inom ekonomi? Då kan det här vara en tjänst för dig!

   Vi har fått äran att för vårs kunds räkning hitta deras nya Vendor Support Specialist.
   Vår kund är en av de ledande aktörerna inom företagsfinansiering i Norden som omfattar leasing, hyra och lån. I den nordiska verksamheten är de ca 190 kollegor och är baserade i Stockholm, Umeå, Malmö, Göteborg, Helsingfors och Oslo. Till Umeåkontoret söker de alltså nu en fantastisk Vendor Support Specialist. Du som lyckas knippa denna spännande roll blir en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Låter bra va? Det är det också!


   Vad innebär rollen?
   Som Vendor Support Specialist ansvarar du för att skapa rapporter och underlag i Excel för olika sorters bonus och splitutbetalningar samt verifiering och matchning av fakturor för utbetalning. I rollen ingår också att du har en helhetsbild och kontrollerar parametrar i enlighet med system och samarbetsavtal. Rollen innefattar även support och administration för de nordiska länderna tillsammans med vår säljavdelning och mot partners. Du arbetar i team tillsammans med en annan kollega och rapporterar till teamledaren på Finance.

   Tjänsten är på heltid (40h/v) med start i början av februari och sträcker sig fram till den 31/1 2022. Du blir anställd som konsult via oss på The Place. För rätt person finns det goda chanser till förlängning av uppdraget.

   Kvalifikationer 

   För att lyckas och göra succé i rollen tror vi att du stämmer in på följande

   • Du har studerat ekonomi på universitet eller högskola
   • Tidigare erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra
   • Mycket goda kunskaper i Excel
   • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
   • Meriterande är om du arbetat inom bank- eller finansbranschen samt med leasingavtal

   Hur vi tror att du är som person.
   Som person är du strukturerad och drivs av att arbeta mot tydligt uppsatta mål, samt att vara en del i ett mindre team. Du visar ett tydligt engagemang och har viljan att lära dig nya saker. Vidare besitter du mycket god analysförmåga där du lätt förstår numeriska underlag och löser numeriska uppgifter snabbt och korrekt. Du är kommunikativ och serviceinriktad, där du har förmågan att kommunicera tydligt och med en mycket god känsla för detaljer och noggrannhet. Vi söker efter en driven person som tål, (och kanske till och med trivs med?) högt tempo under vissa perioder.

   Arbetstid/Varaktighet

   Konsultuppdrag via The Place
   Uppdragsperiod: 8 februari - 31 januari 2022
   Heltid: 40h/v
   Ort: Umeå

   Tycker du rollen känns intressant och passar in på dina tidigare erfarenheter? Kul! Då skulle jag rekommendera dig att söka tjänsten redan i dag då vi jobbar med löpande urval!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling