Logistik/Inköp/Order

2023-03-16

Vi söker dig som vill jobba med transportplanering och logistik!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Brinner du för transportplanering och logistik? Perfekt, vi söker dig!

   Vi är glada att se en ökad efterfrågan från våra kunder som söker kompetens inom logistikområdet. Därför söker vi nu dig som har god erfarenhet inom logistik och transport och som är redo för nya utmaningar!

   På The Place hjälper vi våra kunder både med rekryteringsuppdrag och när de behöver en grym konsult under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

   Notera att annonsen är en intresseanmälan till framtida kommande uppdrag och avser inte ett specifikt uppdrag eller roll.

   Kvalifikationer

   Just nu söker vi dig som har intresse för och kunskaper inom följande områden och vill arbeta som konsult via oss på The Place och kan börja relativt omgående.

   • Erfarenhet av roller som Transport Manager, Transportkoordinator, Transportplanerare och Speditör
   • God erfarenhet inom logistik och transportbranschen
   • Vana av att ha kund- och leverantörskontakter och kontakt med transportörer
   • Erfarenhet av kritiska transporter och farligt gods
   • Goda IT och systemkunskaper kopplat till logistikflödet
   • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
   • Erfarenhet av statisk och uppföljning

   Vilka områden har du arbetat med tidigare? Vad vill du göra i framtiden? Berätta gärna i din ansökan! Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, skriv gärna det i din profil så kan vi hjälpa dig till ditt nästa gig!

   Hur processen går till

   Det första steget är att du skickar in din ansökan, det går snabbt, ladda upp ditt CV och fyll i hur vi får tag på dig. Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom Supply Chain. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

   Kan ni garantera mig ett jobb?

   Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

   Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Sökord: The Place, logistik, logistikplanering, logistikkoordinering, produktflöde, logistikflöde, logistiker, system.