Ekonomi/Bank/Finans

2022-02-02

Vi söker ekonomiassistenter!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en grym ekonomiassistent som är taggad på ett nytt uppdrag eller letar fast jobb? Då kan vi på The Place vara rätt för dig!

   Vi är glada att se en ökad efterfrågan från våra kunder som söker kompetens inom ekonomiområdet. Därför söker vi nu dig jobbar som ekonomiassistent men vill vidare till nya utmaningar 2022!

   På The Place hjälper vi våra kunder dels i rekryteringsuppdrag och när de behöver en grym konsult under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk inom ekonomi? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

   Kvalifikationer

   Just nu söker vi söker dig som har intresse för och kunskaper inom något eller några av följande områden:

   • Kundreskontra
   • Leverantörsreskontra
   • Bokföring
   • Fakturahantering
   • Genomföra in- och utbetalningar
   • Stämma av bankkonton

   Hur processen går till

   Det första steget är att du går vidare och skickar in din ansökan, det går snabbt, ladda upp ditt CV och fyll i hur vi får tag på dig. Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom ekonomi. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

   Kan ni garantera mig ett jobb?

   Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

   Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.