HR/Administration/Lön

2022-12-01

Vi söker fler medarbetare inom HR & Lön!

Stockholms län Tillsvidare 2022-12-20 | 9 dagar kvar

  Är du nyexaminerad, har ett par års erfarenhet eller sitter på gedigen kunskap inom HR & Lön? Perfekt, vi söker dig!

  På The Place hjälper vi våra kunder dels i rekryteringsuppdrag och när de behöver en konsult för ett specifikt uppdrag eller under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk inom HR & Lön? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

  Kvalifikationer

  Just nu söker vi söker dig som har intresse för och kunskaper inom något eller några av följande områden:

  • Erfarenhet inom HR administration
  • Erfarenhet av lönehantering
  • Erfarenhet av rekrytering, Employer Branding samt Learning & development
  • Kunskaper inom arbetsrätt och kollektivavtal
  • Utbildning inom HR eller lön

  Har du jobbat med Workday, SuccessFactor eller något specifikt HRM-system? Berätta gärna om det i din ansökan! Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, ta med det i din ansökan så kan vi hjälpa dig till ditt nästa gig.

  Hur processen går till

  Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det går snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom HR & Lön. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

  Kan ni garantera mig ett jobb?

  Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

  Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

  The Place – Where happy work happens

  Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.