Kontor/Administration

2021-01-25

Vi söker fler medarbetare inom kundservice!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är service din grej? Och gillar du administrativa arbetsuppgifter? Då har du kommit rätt!

   Många av våra kunder hör av sig till oss när de är i behov av kundservicemedarbetare och administrativ förstärkning till sina avdelningar. Är du en serviceinriktad person som trivs som bäst när du får den där direkta positiva feedbacken från dina kundkontakter och medarbetare? Då kommer du trivas hos oss! Kundnöjdhet är en av våra största drivkrafter på The Place.

   Nu söker vi fler medarbetare som liksom vi älskar kundservice. Vi kommer att kunna hjälpa dig utifrån dina önskemål och nyttja vårt breda kontaktnät inom arbetslivet. Är du på jakt efter nästa steg i karriären? Kanon, läs vidare!

   Kvalifikationer

   Viktigast för oss är att du har en god samarbetsförmåga och serviceintresse. Självklart är också sinne för detaljer och kommunikation viktigt för dig som är intresserad av roller inom kundservice då du kommer att ha många kontakter utåt.

   Har du dessutom intresse av eller kunskaper inom följande?

   • Kundkontakt via olika sociala plattformar God systemvana? Vilka system har du jobbat i? Berätta gärna i din ansökan!
   • Goda språkkunskaper är viktigt, och talar du flera språk är det ofta meriterande
   • Tidigare arbetserfarenhet av kundtjänst via telefon, mail och/eller chatt

   Vill hjälper dig!

   Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, ta kontakt med oss så kan vi hjälpa dig till ditt nästa gig!

   Hur processen går till

   Det första steget är att du ansöker om tjänsten och bifogar personligt brev och cv. Fyll i arbetslivserfarenhet och utbildningserfarenhet under flikarna och självskatta dig själv inom olika färdigheter och kategorier med hjälp av stjärnorna. Skicka sedan in din ansökan.

   För dig som går vidare i processen kommer nästa steg att bli en kort videointervju där du svara på några frågor med hjälp av din mobil.

   Du kan även komma att bli uppringd av en rekryterare för en telefonintervju för att säkerställa och komplettera med vissa frågor.

   Kan ni garantera mig ett jobb?

   Nej, det kan vi inte. Vi kommer att göra ett urval av de profiler vi tycker är intressanta, och dessa försöker vi matcha ihop med företag i Stockholm som söker kundservicemedarbetare. Men vår ambition är att hitta ett jobb till så många som möjligt förstås!
   Detta är en generell och proaktiv jobbannons, men vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

    

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   Onboardingplan
   Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   Friskvårdsbidrag
   Specialerbjudanden
   Mentorskap
   Nätverksträffar
   Kompetensutveckling

    

   Sökord: kundservice, kundtjänst, merförsäljning, mail, telefon, chatt