Kontor/Administration

2019-10-31

Vi söker fler medarbetare inom kundtjänst och order

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Är service din grej? Och gillar du administrativa arbetsuppgifter? Då har du kommit rätt!

  Många av våra kunder hör av sig till oss när de är i behov av kundtjänstmedarbetare och administrativ förstärkning till sina avdelningar. Är du en serviceinriktad person som trivs som bäst när du får den där direkta positiva feed-backen från dina kundkontakter och medarbetare? Då kommer du trivas hos oss! Kundnöjdhet är en av våra största drivkrafter på Placera!

  Nu söker vi fler konsulter som liksom vi älskar kundservice. Vi kommer att kunna hjälpa dig utifrån dina önskemål och nyttja vårt breda kontaktnät inom arbetslivet. Är du på jakt efter nästa steg i karriären. Läs vidare!

  Kvalifikationer

  Viktigast för oss är att du har en god samarbetsförmåga och serviceintresse. Självklart är också sinne för detaljer och kommunikation viktigt för dig som är intresserad av roller inom kundservice då du kommer att ha många kontakter utåt.

  Har du dessutom intresse av eller kunskaper inom följande?

  • Kundkontakt via olika sociala plattformar
  • God systemvana? Vilka system har du jobbat i? Berätta gärna i din ansökan!
  • Goda språkkunskaper är viktigt, och talar du flera språk är det ofta meriterande
  • Tidigare erfarenhet av kundtjänst, order eller som säljassistent

  Vill hjälper dig! Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, ta kontakt med oss så kan vi hjälpa dig till ditt nästa gig!

  Bli en av oss

  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.