Sälj/Marknad/Kommunikation

2022-09-15

Vi söker fler medarbetare inom marknad och kommunikation!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vi är glada att se en ökad efterfrågan från våra kunder som söker kompetens inom marknad och kommunikation. Därför söker vi nu dig med operativ eller strategisk erfarenhet inom området.

   På The Place hjälper vi våra kunder dels i rekryteringsuppdrag och när de behöver en grym konsult under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk inom marknad och kommunikation? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

   Kvalifikationer

   Just nu söker vi söker dig som har intresse för och kunskaper inom följande:

   • Strategiskt och operativt arbete med SEM
   • Annonsering via Google och sociala medier
   • CRM, analys, Performance Marketing och Marketing Automation
   • SEO
   • E-handel

   Har du jobbat med Adobesuiten, Googleverktygen eller något specifikt CRM/CMS-system? Berätta gärna om det i din ansökan! Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, ta med det i din ansökan så kan vi hjälpa dig till ditt nästa gig.

   Hur processen går till

   Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det går snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom marknad och kommunikation. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

   Kan ni garantera mig ett jobb?

   Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

   Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.