IT/Teknik

2023-02-08

Vi söker Junior Material Master Data Specialist till City!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vi söker dig, Junior Material Master Data Specialist som vill joina ett spännande team med utmärkt läge i City till utvecklande uppdrag!

   Är du i en spännande resa, redo att fortsätta utvecklas och bidra med din kunskap? Toppen, läs vidare!

   Som Junior Material Master Data Specialist bidrar du i teamet med din spetskompetens, för att både skapa och underhålla datainformation. Du utgör en viktig roll i teamet och ser till grunden i affärsprocessen, som både påverkar och berör kundupplevelser.

   Det är ett roligt konsultuppdrag som sträcker sig under en 6-månaders period med placering i Stockholm, Stadshagen. Här har du närhet till natur, restauranger och trevliga kollegor på kontoret. 
   Vi tror att din expertis kommer väl till användning inom datahantering. Har du dessutom en stark kommunikationsförmåga och ett intresse för att organisera och hantera data? Då vill vi såklart se att du söker redan idag! Vänta inte för länge, vi går igenom ansökningar kontinuerligt.

   Om rollen

   Din kompetens i rollen Material Master Data Specialist kommer väl till användning för att ansvara för material master underhåll, kontinuerlig optimering och support av SAP ECC Solution, SAP C4C och i uppkopplat landskap tillsammans med IT & Business intressenter.
   I denna roll kommer du att flytta stora datamängder från äldre system till SAP ECC och/eller SAP C4C och sköta uppgraderingen. Dessutom kommer du att koordinera datarensning och databerikning i alla faser, som förbättrar och skapar uppdaterade kvalitésdata.

   En stor del av rollen kommer att vara att kommunicera med intressenter om datakrav för de olika systemen och se till en riktlinje för systemets helhet, det ingår även att lösa datarelaterade luckor mellan den implementerade lösningen och lokala krav. 

   Konsultuppdraget startar 1/3 tom 31/8 och utgör en heltidstjänst 40 tim/vecka, med arbetstider 8-17.

   Dina arbetsuppgifter kommer även att omfatta:

   • Driva och säkerställa lokal harmonisering med globalt dataunderhåll för att öka säkerheten online
   • Ge support under användaracceptanstest i projektet för att kontrollera att funktioner finns på plats och fungerar enligt beställning
   • Säkerställa datavalidering av alla dataladdningar
   • Utföra regelbundna kontroller av datakvalitet
   • Stödja processteam med datarelaterade frågor
   • Ge stöd, även validera enhetstester
   • Dessutom, stöd för cykel 0-aktiviteter i olika miljöer

   Vem vi tror att du är

   Du är kommunikativ och har arbetat i liknande miljöer tidigare. Vi tänker oss att du trivs i rollen och är självgående, stöttande teamplayer.
   Du känner till och/eller erfarenhet av webbutveckling med programmeringsspråk: PHP, ASP.NET, Java, JavaScriptStart. Du trivs med konsultuppdrag och kan starta omgående.

   Det är meriterande om du har

   • Erfarenhet av SQL, SAP, SAP Material Master Data och Microsoft Office

   Krav

   • Att behärska engelska flytande både i skrift och tal

   Tjänstens omfattning

   Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående, med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstiderna kommer vara 8–17 mån till fre. Du kommer att utgå från huvudkontoret Stadshagen i Stockholm, med viss möjlighet att arbeta på distans.

   Start omgående, 1/3-2023 till och med  31/8-2023 med eventuell möjlighet till förlängning
   Tider:  8-17
   Omfattning: heltidsuppdrag, 6 månader 
   Kontorets placering: Stockholm

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.