Sälj/Marknad/Kommunikation

2023-02-16

Vi söker marknadskoordinatorer för direktrekrytering

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Nu söker vi marknadskoordinatorer för direktrekrytering till företag i centrala Stockholm och på södra sidan. Skicka in din ansökan redan idag!

   På The Place hjälper vi våra kunder dels i rekryteringsuppdrag och när de behöver en grym konsult under en period. Just nu vill vi få kontakt med dig som är öppen för rekryteringsuppdrag i centrala Stockholm samt på södra sidan. Känner du att det är dags för en ny utmaning på ett nytt företag? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

   Kvalifikationer

   Just nu söker vi söker dig som har intresse för och kunskaper inom följande:

   • Sociala medier, Linkedin och Instagram
   • Kampanjer på Google
   • Internkommunikation
   • Innehåll på webbsidor
   • Budgetansvar och ta fram marknadsplan
   • Events

   Vi tror att du är en energisk person med stort driv samtidigt som du har en teknisk och analytisk sida. Du är social, vågar ta för dig och tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang.

   Hur processen går till

   Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det går snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom marknad och kommunikation. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

   Kan ni garantera mig ett jobb?

   Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr. Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

   Omfattning

   Vi söker dig som vill arbeta heltid och är intresserad av direktrekrytering till våra kundföretag.

   The Place – Where happy work happens

   För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!