Sälj/Marknad/Kommunikation

2023-03-15

Webbredaktör till NSG

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

  Är du en grym skribent med erfarenhet av att skriva intresseväckande artiklar och innehåll till webben? Se hit! Vi har nämligen en öppning hos vår spännande kund NSG

  Uppdraget kan komma att vara på 50-100% beroende på din tillgänglighet och kompetens. De första 6 månaderna är du anställd som konsult via The Place. För rätt person finns mycket goda möjligheter till övertag och anställning direkt hos vår kund då behovet är långsiktigt.

  Vilka är NSG?

  NSG är en av Nordens största aktörer inom raffinering av ädelmetaller. Med över 25 år i branschen är NSG en pålitlig leverantör av ädelmetaller till guldsmeder, industri och investerare.

  Om rollen

  Ditt huvudsakliga fokus och ansvarsområde kommer att ligga på att producera och uppdatera innehåll till NSGs fem olika webbsidor. De olika webbsidorna syftar till att inspirera och informera olika målgrupper gällande ädelmetallsbranschen och att samtidigt marknadsföra NSGs kunder. Du kommer att behöva hålla dig uppdaterad med det senaste inom branschen, producera artiklar och ta fram en del grafiskt innehåll för att locka läsare till sajterna. Du kommer även att jobba med digitala kampanjer och ansvara för annonsering av ditt content på sociala medier och på Google. Du följer upp och säkerställer att de olika kanalerna följer en röd tråd. Det är en spännande roll där det finns stort utrymme för att arbeta kreativt och nytänkande!

  På NSG välkomnas du till ett familjärt och engagerat team på 30 personer som sitter i fina stora lokaler söder om stan, närmare bestämt i Västberga (intill Hägersten). Utöver kontor och mötesrum finns en trevlig lounge samt shuffleboard-plan för den som vill ta en match på lunchen. Från kontoret jobbar ni måndag till fredag - med lyxen att avsluta arbetsveckan redan kl 15.00 på fredagar.

  Vem tror vi att du är?

  Vi tror att du har några års erfarenhet av att jobba som webbredaktör eller content writer och har god förståelse för digital kommunikation och att anpassa text och bild utifrån målgrupp och kanal.

  Du är nyfiken och analytisk, och gärna kontaktsökande, då du i form av intervjuer eller andra insatser tar reda på ny information som underlag så att du kan skapa kreativt content som är både intresseväckande och inspirerande. Vidare har du erfarenhet av att jobba med kampanjer på Google och sociala medier som LinkedIn och Facebook.

  Några kvalifikationer

  För att lyckas och göra succé i den här rollen, ser vi att du uppfyller följande kriterier:

  • Du är en vass skribent med god erfarenhet av copy och content writing
  • Erfarenhet av att arbeta med affärssystemet Pyramid el. liknande
  • Erfarenhet av att arbeta och navigera i CMS som t.ex. Wordpress
  • Erfarenhet av att implementera och följa upp digitala kampanjer och annonser i Facebook och Google Ads

  Vidare är det meriterande om du även:

  • Har kunskap och erfarenhet av SEO
  • Har erfarenhet av UX och kundresor på webben

  Låter tjänsten intressant? Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

  Tjänstens omfattning

  Du kommer att utgå från kontoret på Västberga Allé 36B i Hägersten.
  Arbetstider 8-17 mån-tors och 8-15 fre. Tillträde snarast, med hänsyn till uppsägningstid

  Bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidat och därför behöver du ha ett klanderfritt förflutet.

   

  Sökord: google ads, google analytics, contentwriter, webbredaktör, kommunikatör