Kontor/Administration

2020-10-26

Webinar Administrator till kundföretag i Lund

Skåne län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Såhär i digitala tider har du säkert märkt att det är Webinars som gäller. Därför söker vi en skicklig Webinar Administrator som har ett sinne för att organisera och strukturera!

   Detta är ett uppdrag för vår spännande kund i Lund (det rimmar till och med!). Tillträde omgående och fram till årsskiftet. 

   I denna roll så kommer du att underhålla och ge support för ett nytt verktyg gällande just Webinars som företaget har utvecklat nu under Coronatider. Du ansvarar för att hjälpa människor i hela världen från olika organisationer att installera och konfigurera Webinar-plattformen, och sedan utbilda dem i hur man använder verktyget. Du kommer även få samla in information och frågor om verktyget internt i organisationen och sammanställa detta. Därför tror vi att du kanske har en bakgrund i administration, och är riktigt kommunikativ och organiserad – vilket är A och O för att passa som Webinar Administrator! I denna tjänst ingår du i ett team som jobbar med Digital Channels och Activation.

   Detta är ett konsultuppdrag på 100%, och du kommer att jobba i Lund!

   Din bakgrund:

   Erfarenhet av att jobba med Webinars.

   Meriterande med erfarenhet av eCRM, Analytics och ON24

   Meriterande med examen/bakgrund inom kommunikation eller relaterad utbildning

   Mycket god organisatorisk förmåga

   Hur vi tror att du är som person:

   För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är en kommunikativ och noggrann person, som gillar att ha struktur i ditt jobb. Du är social och självgående, och tar ansvar.

   PS: Till detta uppdrag behöver du ha din egna dator.

   The Place – Where happy work happens
   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Nyckelord: Webinars, Administratör, kommunikation, Lund, #jobbjustnu