en bild

Jobb inom Back Office och Administration

The Place är specialiserade på att rekrytera inom Back Office och administration. Vi får löpande in administratörs- och kontorsjobb bland våra lediga tjänster. Så om du älskar att vara kontorets administrativa stjärna ska du söka ett av våra lediga jobb.

Jobba som administratör i Stockholm

Hos The Place hittar du lediga administrationsjobb och kontorsjobb i Stockholm. Hitta jobb som administratör, receptionist, kontorist, sekreterare, koordinator, assistent eller annat jobb inom området administration och kontor.

Som administratör får du saker gjorda och tycker om att struktuera upp saker på kontoret. Många administrativa roller innefattar uppgifter som eventplanering, konferensbokningar, fakturahantering och inköp och är ofta en väldigt kombinerad roll. Jobb som administratör passar dig som gillar att vara kontorets hjälte och att ha många bollar i luften. 

Vill du se fler jobb än bara lediga tjänster inom administration, kontor, HR och projekt? Gå till alla lediga jobb.

Du kan också göra en spontanansökan till The Place på kommande lediga jobb inom administration och lediga jobb på kontor i Stockholm. Berätta vilka kompetenser du besitter och vilka jobbtitlar inom administration, organisering eller kontor som intresserar och passar dig. Att jobba med administration innefattar väldigt många yrkesroller. Utöver jobb som administratör har vi jobb som projektledare, inköpare och inom HR i Stockholm.

Jobba på kontor utan utbildning

Vi har jobb med administration i Stockholm både för den med utbildning och erfarenhet och för den som vill jobba på kontor men saknar utbildning. Söker du till exempel jobb som administrativ assistent, receptionist eller annat jobb på kontor som inte kräver utbildning? Vi får in många kontorsjobb i Stockholm som inte kräver lång erfarenhet utan där arbetsgivaren fokuserar på att hitta rätt serviceinriktade person.

Administrationsjobb medan du studerar

Många studenter hittar också lediga extrajobb via The Place som ledningsassistent, administratör eller sekreterare under tiden de studerar. Det är ett bra tillfälle att knyta kontakter med ett företag och få in en fot på företaget inför framtiden. Visa dina organisationsförmågor så är det lättare att få jobb efter examen eller studenten.

Söker du lediga kontorsjobb i Stockholm?

Vill du ha ett kontorsjobb i Stockholm, söker efter ett VD-assistentjobb eller drömmer om att jobba som projektkoordinator? Är du en kontorshjälte som har stenkoll på planering och organisering? Tycker du om ansvara för kontorsinköpen och inventarielistorna? Sök då ett jobb som administrator hos The Place! De senaste åren har vi tillsatt många olika och spännande yrkesroller på lediga kontorstjänster i Stockholm; administratör, receptionist, koordinator, sekreterare, handläggare och VD-assistent.

Listan på våra lediga administrationsjobb.

Öppen ansökan: Back Office @ The Place

 The Place <3 Administration

Söker du jobb inom Back Office men hittade inget ledigt jobb som passsade just nu? Skicka in en spontanansökan till vår hub Back Office @The Place! Vi går dagligen igenom våra ansökningar. Det bästa med att du registrerar ditt cv i vår databas är att du är sökbar för framtida uppdrag - så om vi hittar ett jobb som skulle kunna matcha din profil kan du bli kontaktad före ala andra! Bra va?