en bild

Full fart för säljansvarige Andreas!

En dag full av spännande kundmöten, offerter, marknadsföringsmejl och utveckling: det är en bra dag! I alla fall om man heter Andreas Wiberg och är säljansvarig på The Place.

Sedan 4 år tillbaka har Andreas jobbat som affärsansvarig på The Place, men resan med The Place börjar inte där. Innan dess var han faktiskt anställd som konsult via oss. En klar fördel när man jobbar med konsultaffären är ju såklart att han själv har insikter från konsultens perspektiv.

Så, hur ser livet ut för en affärsansvarig på The Place? Det ska vi låta Andreas berätta för oss!

-          Dagarna är aldrig sig lika här, och det är väl charmen med att jobba som säljare. Men om jag ska beskriva en dag rent generellt så kan det börja med att jag under förmiddagen följer upp kunddialoger och affärsmöjligheter från gårdagens möten. Det blir en del samtal och mail och sedan förberedelser inför dagens kundmöten.

-         Just nu är det en stor variation i hur vi genomför möten, vilket är kul. Vi är ute hos många av våra kunder, tar vissa möten digitalt och självklart blir det en och annan lunch också. Eftermiddagarna brukar oftast spenderas med att proaktivt jobba med kundföretag och framtida säljaktiviteter. Det kan till exempel vara att ta fram offerter, processförslag och såklart all administration som hör till. 

Något som Andreas trivs med i sin roll är att den är så varierande. Alla kunder är olika och alla affärer anpassas och skräddarsys utifrån kundens behov! Detta innebär att man som affärsansvarig ena dagen kan ta fram en kortsiktig konsultlösning till ett nystartat tech-företag med 5 anställda, och nästa en långsiktig rekrytering för ett stort globalt företag med över 300 anställda.

-          Det kunderna har gemensamt oavsett är att de ska få rätt hjälp med kompetensutveckling och personal helt enkelt!

Det bästa med att jobba på The Place

-          Jag tycker att The Place styrka som företag är att vi har kul i det vi gör – inte bara vad gäller att vi har roliga AW:s och aktiviteter (för det har vi också). Men att vi har roligt i affären med kunder! Where Happy Work Happens, som är The Place slogan, stämmer rätt bra. Vi jobbar med fina och roliga kundföretag, och alla har chans att tycka till och påverka. Då blir det rätt bra. Vi har en viktig plats på marknaden vi spelar på, och det märks att vi gör det bra när kunder väljer oss framför väldigt många andra!

Om man vill jobba på The Place som affärsansvarig

-          Att jobba som affärsansvarig på The Place är ett väldigt flexibelt och dynamiskt jobb, så det passar dig som trivs med det. Sen är det såklart A och O att du tycker om att träffa människor, skapa nya kontakter och framför allt bygga långsiktiga relationer!

-          Vi anpassar alltid våra upplägg och affärer utifrån kundens behov, så därför behöver du också vara lyhörd till kundföretagets unika önskemål.