en bild

Julhälsning från Placera Personal

Så här i Luciatider tar vi en liten tillbakablick på 2017 och önskar samtidigt God Jul och Gott nytt år med en viktig julklapp.

Det har varit ett händelserikt år för Placera Personal.

Något som är väldigt glädjande för oss är den positiva feedback vi fått från kunder, kandidater och konsulter under året. Sedan drygt ett år tillbaka mäter vi, via Trustcruit, våra kandidaters upplevelse av matchningsprocessen och vi är så glada och stolta över att vår trustscore legat högt över branschgenomsnittet under hela året.

I början av året fick vi en ny grafisk profil som sjösattes tillsammans med den nya hemsidan som lanserades i mitten av november. Det blev ett rejält lyft som går hand i hand med resten av vår organisation som andas flexibilitet och tillgänglighet.

Nu har vi lagt grunden för att anta 2018 med storm och det blir spännande att kliva in i ett nytt år fullt av möjligheter.

Årets julklapp från Placera Personal

För oss är det viktigt att alla barn får samma chans att leva ett långt och friskt liv. Därför skänker Placera Personal i år pengar till Barncancerfonden, istället för att ge julgåvor till medarbetare och kunder.

Barncancerfondens Julknapp 2017

Vi vill med denna gåva upplysa om Barncancerfondens viktiga arbete i kampen mot barncancer. Pengarna som skänks går till tre ändamål inom Barncancerfonden: forskning, råd & stöd och information.

Med det säger vi:

God Jul och Gott Nytt År!