Räkna ut ditt pris: rekrytering eller hyra konsult

Är du på jakt efter nya medarbetare och är nyfiken på vad det kostar att rekrytera eller hyra en konsult via The Place? Med vår priskalkylator får du en prisuppskattning!

Räkna ut ditt pris

Ja, vad kostar en rekrytering? Testa priskalkylen och få ett uppskattat pris på vad det kostar att rekrytera eller hyra en konsult via The Place.

Med vår prisbot får du ett uppskattat pris på vad det skulle kosta att hitta din nya medarbetare med hjälp av oss. Vill du ha ett mer konkret prisförslag för ditt behov är du mer än välkommen att kontakta oss

Kostnadsfri rekryteringsrådgivning

Är det dags att utöka teamet? Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rådgivning med en utav våra rekryteringsspecialister.

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.