Rekrytera eller hyr konsulter inom administration


The Place är specialister på matchning och kompetens. Vårt kandidatnätverk inom Administration och Back Office består av bland annat vassa administratörer, receptionister, kontorsassistenter och supportstjärnor!Hitta din nya kollega med oss!


Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rekryteringsrådgivning med oss. Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss till dig så fort vi kan!


Back Office Recruitment Specialists

Hitta medarbetare inom administration och Back Office!

Ska du rekrytera inom administration, reception eller Back Office?

The Place har mer än 30 års erfarenhet av att att hitta, rekrytera och att hyra ut konsulter inom administration. Kontakta oss när du ska rekrytera inom Back Office!


Dags att utöka teamet?

Ska du stärka upp teamet med nya kundservicemedarbetare? Testa vår smidiga matchningsfunktion! Det tar bara en minut, och vi och vi hjälper dig sedan vidare i processen.


Back Office @ The Place

Rekrytera eller hyr kompetens inom Administration och Back Office

The Place har ett starkt kompetensnätverk inom Administration och Back Office. Våra vassa rekryteringskonsulter hittar er nästa medarbetare oavsett om du vill hyra in kompetensen eller vill ha rådgivning i hela eller delar av den interna rekryteringsprocessen.

Genom att anlita oss som din Worklife Partner tar vi ett strategiskt och kundstyrt kompetensansvar över tid. Det innebär att vi utvecklar våra konsulter efter din verksamhets behov, något vi gärna berättar mer om!

Rekryteringsrådgivning inom administration

Vi jobbar både med rekrytering och konsultuthyrning av roller inom administration och Back Office som administratörer, servicekoordinatorer, Office Managers, receptionister, kontorsassistenter samt IT-support. 

Vi rådger och hjälper din organisation att reda ut vilka kompetenser och egenskaper du bör prioretera att rekrytera. 

Vad är Happy Work för dig?

Vi är mästare på att sköta medarbetarfrågor och är övertygade om att våra medarbetare växer när de trivs och mår bra. Därför tar vi mer än gärna hela, eller delar av, arbetsgivaransvaret när vi hjälper våra kunder att hitta och rekrytera sin nästa medarbetare.

Men alla företag fungerar olika, och för en del passar det bättre att själva sköta rekryteringen. Då kommer vi in som en rekryteringspartner som driver hela, eller stöttar delar, av rekryteringsprocessen.

Söker du medarbetare inom IT och tech?

I över 30 år har The Place hjälp företag att hitta rätt person till rätt plats. Man kan med andra ord säga att våra rekryteringskonsulter har många spetsrekryteringar i ryggen. Med tydliga visioner om vilka egenskaper och kompetenser man bör prioritera inom IT skapar vi träffsäkra matchningsprocesser.

Har du kompetensbehov inom IT och tech? Vi hjälper er med att skapa en tydlig kravprofil, och ser till att tillsättningarna går snabbt och smidigt!

Lärarförbundet

”Vi på Lärarförbundet har under 10-års tid haft ett samarbete med The Place som vi uppskattar väldigt mycket. Samarbetet bygger på en öppen dialog, en personlig kontakt och en kontinuitet som gör allt väldigt enkelt. Bredden är också en styrka, vi har genom åren fått hjälp med kompetenta medarbetare till flera enheter och avdelningar inom administration, IT och ekonomi för att ta några exempel. Vi är mycket nöjda och jag kan varmt rekommendera The Place när du behöver rekrytera.”
– Sven Lindberg, Enhetschef/Biträdande personalchef

TMR

”När vi skulle hyra in en konsult valde vi att anlita The Place som med stort engagemang tog sig an utmaningen att hitta en administrativ assistent till oss. Eftersom vi är ett litet företag och intentionen är att anställa konsulten framöver var det extra viktigt att få in rätt kompetens och person men även att det skulle gå snabbt. Redan dagen efter vi tog kontakt med The Place fick vi träffa en rekryteringskonsult som tog kravprofil och lärde känna oss som bolag. Efter bara några dagar fick vi fyra intressanta kandidater presenterade via digitala CV:n att välja mellan. Vi gick i första hand vidare med att träffa en av kandidaterna och bestämde oss direkt efter intervjun – matchningen var klockren. Hela processen tog knappt två veckor och vi är väldigt nöjda med The Place och den fantastiska konsult som nu börjat arbeta hos oss. The Place är professionella, lyhörda, snabba och träffsäkra.”

– Carl Lundqvist, COB

Medarbetartitlar administration och Back Office

Rekrytera administratörer, rekrytera kontorsassistenter, rekrytera receptionister, hyra receptionister, hitta medarbetare administration, hitta medarbetare back office, rekrytera medarbetare IT-support, rekrytera servicekoordinatorer, rekrytera medarbetare helpdesk, rekrytera medarbetare servicedesk, rekrytera kvalitetskoordinatorer, anlita konsult office management,