Rekrytera eller hyr konsulter inom IT och teknik
Hitta din nya kollega med oss!


Ta nästa steg i din rekrytering och boka ett kostnadsfritt möte med oss. Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss till dig så fort vi kan!

Söker du medarbetare inom IT och tech?

I över 30 år har The Place hjälp företag att hitta rätt person till rätt plats. Man kan med andra ord säga att våra rekryteringskonsulter har många spetsrekryteringar i ryggen. Med tydliga visioner om vilka egenskaper och kompetenser man bör prioritera inom IT skapar vi träffsäkra matchningsprocesser.

Har du kompetensbehov inom IT och tech? Vi hjälper er med att skapa en tydlig kravprofil, och ser till att tillsättningarna går snabbt och smidigt!

Hitta rätt supportstjärna via The Place

Rekrytera eller hyr kompetens inom IT-support

Inom vårt kompetensnätverk IT-support kan du hyra kompetens eller direktrekrytera till er. Vi kan hjälpa till med hela eller delar av rekryteringsprocessen.

The Place har dedikerade rekryteringskonsulter som hjälper dig att hitta er nästa medarbetare inom IT-support och teknisk support, oavsett om du vill hyra in kompetensen eller söker rådgivning i hela eller delar av den interna rekryteringsprocessen.

Genom att anlita oss som din Worklife Partner tar vi ett kundstyrt kompetensansvar över tid. Det innebär att vi utvecklar våra konsulter efter din verksamhets behov, något vi gärna berättar mer om!

Lärarförbundet

”Vi på Lärarförbundet har under 10-års tid haft ett samarbete med The Place som vi uppskattar väldigt mycket. Samarbetet bygger på en öppen dialog, en personlig kontakt och en kontinuitet som gör allt väldigt enkelt. Bredden är också en styrka, vi har genom åren fått hjälp med kompetenta medarbetare till flera enheter och avdelningar inom administration, IT och ekonomi för att ta några exempel. Vi är mycket nöjda och jag kan varmt rekommendera The Place när du behöver rekrytera.”
– Sven Lindberg, Enhetschef/Biträdande personalchef

Anlita en konsult

Vi är en arbetsgivare som brinner för att våra medarbetare ska må bra. Anlita en konsult via oss, kortsiktigt eller långsiktigt, och låt oss ta personalansvar.

Läs mer om upplägget

Rekrytering

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper till med hela eller delar av processen – oavsett så hittar vi din nästa medarbetare!

Läs mer om upplägget