Våra priser

Är du nyfiken på hur vi räknar ut våra priser för en rekrytering eller en konsulthyra? Eller intresserad av vad som egentligen ingår i priset? Vad bra att du hittade hit! På denna sida har vi samlat information om våra priser samt vad du får ut av i ett partnerskap med oss.

Räkna ut ditt pris

Ta reda på vad en rekrytering kostar eller vad det kostar att hyra en konsult.
Med vår prisbot får du enkelt och snabbt ett uppskattat pris för en rekrytering och för en konsulthyra!

The Place priser för en rekrytering och hyra konsulter.

Hur räknar vi på våra priser?

Priset för en rekrytering, konsulthyra eller hyr-rekrytering kommer variera beroende på vilken profil du söker. Vad som kan påverka ditt pris går vi igenom lite längre ned. För att få en mer exakt prisbild för just ditt behov är du mer än välkommen att kontakta oss!

Pris för en rekrytering och pris för att anlita en konsult


Vad påverkar priset?


Priset för en rekrytering och priset för en konsulthyra kommer att variera beroende på ditt behov och dina önskemål. Några faktorer som spelar in i prisbilden är;

  • Om du söker junior eller senior kompetens
  • Bransch och kompetensområde
  • Krav på specialkompetens eller specifika kunskaper
  • Hur kandidatmarknaden ser ut
  • Annonsering för tjänsten
  • Behov och önskemål av olika typer av tester (exempelvis personlighetstester och arbetsprov) samt bakgrundkontroller.
  • Om du vill ha hjälp med hela, eller delar av, rekryteringen

För att exakt prisbild av vad din rekrytering kommer att kosta rekommenderar vi att du tar kontakt med oss. Det gör du enkelt här!


Vilken rekryteringslösning passar mig?


Alla företag har olika behov och förutsättningar. Vilken rekryteringslösning som passar dig bäst beror bland annat på hur långt ditt behov sträcker sig, hur bråttom du har och hur mycket arbetsgivaransvar du kan ta. Vi hjälper gärna med att ta fram en skräddarsydd lösning!


Skräddarsydda rekryteringslösningar med The Place.

Ja, när du rekryterar med The Place – vad ingår egentligen?


En hel del, kan vi lova!

Även om vi har några fasta inslag i alla våra processer så skräddarsyr vi alltid rekryteringsprocessen efter dina behov och önskemål. Tillsammans lägger vi upp en rekryteringsstrategi där vi ser till att anpassa processen med en hållbar tidsplan utifrån ditt företagsbehov!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med hela, eller delar, av rekryteringsprocessen är du såklart mer än välkommen att kontakta oss (vi pratar mer än gärna om rekryteringslösningar dagarna i ända!)


Varför välja The Place som rekryteringspartner?

I mer än 30 år har vi hjälpt företag att hitta rätt profiler för både långsiktiga och kortsiktiga behov. Vi vet vad vi sysslar med, helt enkelt.

Vi har specialistkompetens inom våra områden ekonomimarknadkundserviceBack OfficeSupply Chain samt HR och lön. Våra rekryteringskonsulter har bred och lång erfarenhet av att hitta talanger, och jobbar proaktivt med search och intervjuer av jobbsökare inom alla områden. Vi kan därför snabbt presentera vassa profiler efter ditt behov. 

Att lämna över ansvaret till våra rekryteringsspecialister och slippa gå igenom omfattande (och tidskrävande) rekryteringsprocesser är en av de största anledningarna till att våra kunder är återkommande.

Läs mer om våra rekryteringsområden och olika roller som vi tillsätter!


Vi tror på partnerskap över tid

The Place är inte som alla andra rekryteringsföretag. Vi erbjuder självklart moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket. Men vi är också en strategisk partner som vill finnas med över tid – det gör vi som Sveriges enda Worklife Partner.

Vårt unika kunderbjudande sträcker sig längre än ett anställningskontrakt. I ett långsiktigt partnerskap med oss stärker vi din affär och hjälper ditt företag nå tillväxt. Vi erbjuder kundstyrd kompetensutveckling för våra konsulter, och ser till att dina medarbetare har rätt kompetens och drivkrafter över tid.

Som din Worklife Partner kommer vi göra allt för att hitta din nästa stjärna – så länge du, likt vi, tycker att din medarbetare både ska prestera och samtidigt må riktigt bra.

Här kan du läsa mer om The Place som Worklife Partner!


Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.