en bild

Våra rekryteringsområden

I mer än 30 år har vi hjälpt företag med rekrytering och kompetensförstärkning för långsiktiga och kortsiktiga behov. Vi vågar därför påstå att vi är ett av Sveriges mest rutinerade rekryteringsföretag. Här nedan kan du läsa mer om våra olika kompetenshubbar där vi har specialistrekryterare inom respektive område.

Rätt person på rätt plats.

Söker du efter ny kompetens till ditt företag? Vilken tur att du hamnade här! Vi hjälper dig att hitta rätt person till rätt plats - oavsett om du vill ha hjälp med hela, eller delar av rekryteringsprocessen. 

Ovan kan du fylla i en light kravprofil snabbt och smidigt genom att berätta för oss vilken kompetens du är i behov av. Du kan självklart även ta kontakt med oss direkt! På vår kontaktsida hitta du kontaktuppgifter till våra affärsansvariga och våra rekryteringskonsulter. 

Vill du hyra en konsult eller rekrytera direkt?

Olika rekryteringslösningar passar olika företag. Du kan antingen anlita en konsult, direktrekrytera eller hyr-rekrytera. Men hur vet man egentligen vad som kommer bli bäst för företaget?

Vi på The Place har mångårig erfaranhet av både rekrytering och konsultuthyrning. Vi hjälper dig reda ut vilken lösning som är mest gynnsam ur ett kortsiktigt och långsiktigt perspektiv. Här kan du läsa mer om våra tjänster!

 

Ett långsiktigt rekryteringsföretag

Vi är övertygade om att när vi prioriterar rätt person på rätt jobb och när vi gör vårt allra bästa för att introducera, utveckla och stödja medarbetare så skapas ett lyckligare och mer hållbart arbetsliv. 

The Place erbjuder moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket. Som rekryteringsföretag fokuserar vi huvudsakligen inom områdena: EkonomiMarknadBack OfficeKundservice,Logistik samt HR och Lön. Men vi är så mycket mer!

Här kan du läsa mer om The Place ett av Sveriges bästa rekryteringsföretag!