Kontakta oss

Är du en arbetsgivare i behov av HR-rådgivning eller nya medarbetare? Eller är det dags att ta nästa steg i karriären? Vi hjälper dig gärna!

The Place. Kontakta oss.

Kom i kontakt med oss

Hör av dig till oss med din fråga, så ska vi se till att hjälpa dig så fort vi kan!För jobbsökare

Söker du nytt jobb? Då kan du spana in våra lediga tjänster eller registrera ditt CV hos oss. Har du en fråga kan du alltid mejla oss på hej@theplace.se


För företag och arbetsgivare

Är du i behov av HR-rådgivning eller nya medarbetare?
Kontakta oss här!


För konsulter

Med din konsultchef kan du bolla frågor om din anställning, prata utvecklingsmöjligheter eller få karriärsrådgivning. Här hittar du kontaktuppgifter till alla som jobbar på The Place.

Söker du efter någon speciell?


Vill du komma i direktkontakt med en affärsansvarig eller en rekryterare? Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar på The Place.Hitta till oss!

Kul att du vill hitta till oss! Vårt kontor ligger i iOffice vid Hötorget i Stockholm. Receptionen på bottenplan hjälper dig upp till rätt våning.

Besöksadress
The Place AB
c/o iOffice Business Center
Olof Palmes gata 11, 7tr.
111 37 Stockholm

Postadress
The Place AB
c/o iOffice Business Center
111 37 STOCKHOLM

Du kan alltid maila oss på: hej@theplace.se


The Place är Sveriges enda Worklife Partner


För våra kunder och medarbetare är vi en Worklife Partner, en plats att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.