Hyr konsult via oss

Vi vet att glada medarbetare skapar tillväxt och är en arbetsgivare som brinner för att våra medarbetare ska må bra. Att överlåta arbetsgivaransvar till oss är därför en strålande idé. Här kan du läsa om vad det innebär att hyra in konsulter via The Place.

Let’s make happy work happen!


Dags att stärka upp teamet med en vass konsult? Kul, vi vill hjälpa till! The Place är ett konsultföretag och en strategisk rekryteringspartner sedan 35 år tillbaka. Med oss känns det tryggt och enkelt att hyra konsulter. Vi har ett omfattande nätverk av profiler inom hela tjänstemannasektorn, och kan hjälpa dig hitta kompetens inom ekonomikommunikationHRlogistikkundserviceIT och administration.

Vi hjälper dig att hitta marknadens bästa profiler, och ser till att du får in rätt person på rätt plats. Oavsett om du snabbt behöver få in konsulter för kortsiktiga behov, så som föräldravikariat och sjukskrivningar, eller för långsiktiga behov. Vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!


Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rekryteringsrådgivning med oss!

Hyr konsulter med The Place

Hyr konsult med The Place


Behöver du stärka upp teamet men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga? Bra, då har du hittat rätt. Vi har jobbat med rekrytering och bemanning i över 35 år och guidar dig genom processens olika delmoment.

  • Kompetenskartläggning och kravprofil
  • Search och annonsering
  • Kompetensbaserade intervjuer
  • Tester och bakgrundskontroller
  • Onboarding och garanti
  • HR-stöd


Dags att utöka teamet?

Berätta vad du söker för kompetenser och erfarenheter i din nya kollega med vår digitala kravprofil. Det tar bara en minut, och vi hjälper dig sedan vidare i processen.

Vi är Sveriges enda Worklife Partner


Vad är det? Kul att du frågar! Här kan du lära dig mer om varför vi tror på långsiktiga relationer: The Place – Sveriges enda Worklife Partner.

Eftersom vi är en Worklife Partner gör vi också saker lite annorlunda. Självklart är vi experter på att matcha företags olika kompetensbehov med människors olika kompetenser och bakgrunder. Men vi är så mycket mer!


Vi hittar din nya kollega!


Vi tillsätter kompetens inom hela tjänstemannasektorn och jobbar proaktivt med vårt nätverk av kandidater och konsulter. Det gör att vi snabbt kan presentera passande profiler när du behöver förstärkning.

För att skapa träffsäkra matchningar mellan våra kunder och våra konsulter lägger vi stor vikt i att lära känna dig och din verksamhet. När du anlitar en konsult via oss blir du tilldelad ett dedikerat team som är med under hela processen, och ser till att inget faller mellan stolarna.

Hyr in konsult och låt oss ta personalansvar

Finns det något vi är riktigt bra på så är det att ta hand om våra konsulter. Vi får toppresultat i alla våra medarbetarundersökningar och mäter såväl nöjdhet med våra kundföretag som med oss som Worklife Partner.

Olika rekryteringslösningar passar olika företag. Oavsett om du behöver hyra kompetens kortsiktigt, vid till exempel vikariat eller interimslösningar, eller om det är ett långsiktigt kompetensbehov så hittar vi din nästa medarbetare.

Vi på The Place har mångårig erfarenhet av både rekrytering och konsultuthyrning. Vi hjälper dig reda ut vilken lösning som är mest gynnsam ur ett kortsiktigt och långsiktigt perspektiv.


Hyr-rekrytering: flexibelt och tryggt

För dig som har ett långsiktigt rekryteringsbehov med en plan på att ta över anställningen.

Fördelar:


Hos oss kommer glädje först

Rekrytering på rätt sätt förstärker upplevelsen av arbete. Genom att hjälpa våra medarbetare designa bättre långsiktiga karriärer snarare än jaga kortsiktiga vinningar, stärker vi våra kunders affär och levererar lyckliga arbetsupplevelser över tid.

Berätta i formuläret nedan vilken kompetens ni söker, så återkommer vi till dig väldigt snart.


The Place får toppbetyg av sina konsulter!


Det är viktigt för oss att veta hur våra konsulter mår och trivs på sin arbetsplats. Vi genomför därför kontinuerliga medarbetarundersökningar med syfte att lyfta fram våra konsulters åsikter om sin arbetssituation och om oss som arbetsgivare. Ta del av resultatet från vår senaste undersökning!


Rekrytera med The Place
Fördelar med att hyra konsult under lågkonjunktur.

Fördelar med bemanning under lågkonjunktur

Vi ger dig starka fördelar med att hyra konsult under osäkra tider.

The Place rekryteringsquiz: Hyra konsult, rekrytera eller hyr-rekrytera?

Hyra konsult, rekrytera eller hyr-rekrytera?

Testa vårt rekryteringsquiz idag och ta reda på vilket upplägg som är bäst för ditt behov!

The Place tipsar: Hitta den perfekta konsulten för ditt behov.

Hitta den perfekta konsulten för ditt behov

I den här artikeln ger vi 10 tips för att hitta den perfekta konsulten för ditt företag.