en bild

Hyr konsult via oss

Vi vet att glada medarbetare skapar tillväxt och är en arbetsgivare som brinner för att våra medarbetare ska må bra. Att överlåta arbetsgivaransvar till oss är därför en strålande idé. Här kan du läsa om upplägget att hyra en konsult via The Place.

Vi är Sveriges enda Worklife Partner.

Vad är det? Kul att du frågar! Här kan du lära dig mer om varför vi tror på långsiktiga relationer: The Place - Sveriges enda Worklife Partner.

Eftersom vi är en Worklife Partner gör vi också saker lite annorlunda. Självklart är vi experter på att matcha företags olika kompetensbehov med människors olika kompetenser och bakgrunder. Men vi är så mycket mer! 

Hyr in konsult och låt oss ta personalansvar

Finns det något vi är riktigt bra på så är det att ta hand om våra konsulter. Vi får toppresultat i alla våra medarbetarundersökningar och mäter såväl nöjdhet med våra kundföretag som med oss som Worklife Partner.

Olika rekryteringslösningar passar olika företag. Oavsett om du behöver hyra kompetens kortsiktigt, vid till exempel vikariat eller interimlösningar, eller om det är ett långsiktigt kompetensbehov så hittar vi din nästa medarbetare.

Vi på The Place har mångårig erfaranhet av både rekrytering och konsultuthyrning. Vi hjälper dig reda ut vilken lösning som är mest gynnsam ur ett kortsiktigt och långsiktigt perspektiv. 

Hyr-rekrytering: flexibelt och tryggt 

För dig som har ett långsiktigt rekryteringsbehov med en plan på att ta över anställningen.

Fördelar:

  • Som Worklife Partner tar vi allt personalansvar under de första sex onboardingmånaderna.
  • Efter hyrperioden tar du över medarbetaren kostnadsfritt.
  • Du får tid att utvärda rekryteringen.

Hos oss kommer glädje först

Rekrytering på rätt sätt förstärker upplevelsen av arbete. Genom att hjälpa våra medarbetare designa bättre långsiktiga karriärer snarare än jaga kortsiktiga vinningar, stärker vi våra kunders affär och levererar lyckliga arbetsupplevelser över tid. 

Berätta i formuläret nedan vilken kompetens ni söker, så återkommer vi till dig väldigt snart.