Rekrytera ekonom med The Place


Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi
Rekrytera ekonom


Möt Clara, din glada ekonom.


Vi vet att glada medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa. När du rekryterar ekonom med oss ser vi till att du får din glada Jerry. Eller din glada Fatima. Eller din glada Clara.


Rekrytera ekonom med The Place.

Specialister på rekrytering: ekonomi & finans


Vi hjälper dig att hitta ekonomer!


På The Place har vi över 35 års erfarenhet av rekrytering och bemanning inom ekonomi och finans. Vi hjälper dig att hitta och attrahera marknadens bästa profiler. Oavsett om du letar efter en ekonomiassistent, en redovisningsekonom eller en CFO.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rekryteringsrådgivning där du kan ställa dina frågor förutsättningslöst och vi kan lära känna varandra bättre. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Rekrytering ekonomi och finans med The Place.

Rekrytering ekonomi


Med oss är det enkelt att växa.


Vi gillar inte att krångla till det. Vårt mål är att det ska upplevas enkelt att hitta nya medarbetare inom ekonomi och finans.

Våra rekryteringsspecialister inom ekonomi ser till att du får in nya medarbetare som passar in för ditt kompetensbehov såväl som på företaget. Vi guidar dig genom hela rekryteringsprocessen, och ser till att inget faller mellan stolarna.

Dags att rekrytera ekonom?


Vad bra att du hittat hit 🌟 Med några klick berättar du vad som är viktigt att tänka på i jakten på din nya kollega. Det tar en minut och vi hjälper dig sedan vidare i processen. Supersmidigt!


Rekrytera rätt inom ekonomi & finans


En ekonom kan ha väldigt varierande arbetsuppgifter beroende på företagets behov och storlek. Den kan vara en utmaning att kartlägga vilka kompetenser, kunskaper och yrkeserfarenheter din nya medarbetare ska ha för att matcha ditt unika behov. Men att hitta den perfekta kandidaten är långt ifrån omöjligt – inte med lite hjälp på vägen.

Vårt mål är att det ska upplevas enkelt att rekrytera eller hyra konsulter inom ekonomi, oavsett hur ditt behov och dina förutsättningar ser ut. Våra rekryteringsspecialister hjälper dig med vilka kompetenser och egenskaper du bör prioritera i din nya medarbetare, och guidar dig genom hela processen.


Hitta rätt ekonom med The Place

Vi på The Place har mer än 35 års erfarenhet av rekrytering inom hela ekonomiområdet. Under dessa år har vi hjälpt företag att tillsätta bland annat ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, controllers, lönespecialister och ekonomichefer. Våra dedikerade rekryteringskonsulter hjälper dig att hitta din nästa medarbetare inom ekonomi och finans, oavsett om du vill hyra in kompetensen eller vill ha rådgivning i hela eller delar av den interna rekryteringsprocessen.


Specialister på rekrytering och konsulter inom ekonomi

När du anlitar The Place för ditt kompetensbehov inom ekonomi kan du känna dig trygg med att processen genomför kompetensbaserat och fördomsfritt i alla steg. Vi jobbar alltid talangdrivet, och sätter kandidatens kompetenser och drivkrafter i fokus.

Med vår erfarenhet och expertis inom ekonomi och finans minskar du risken för felrekryteringar. Vi tar ett helhetsansvar som sträcker sig längre än ett anställningskontrakt, så att du kan känna dig trygg med att du får in nya medarbetare som matchar ditt behov och hjälper dig framåt. Oavsett om du söker nyckelkompetens inom ekonomi eller vill stärka upp din ekonomiavdelning med vassa ekonomer.

Hyr konsulter inom ekonomi

Att hyra konsulter inom ekonomi och finans är en flexibel och trygg lösning, oavsett om du har kortsiktiga behov som för interimslösningar eller vikariat, eller långsiktiga behov.

Vi brinner för att våra medarbetare ska må bra och trivas på sin arbetsplats. Att överlåta medarbetareansvaret till oss är därför en strålande idé. Våra konsultchefer ser till att din medarbetare trivs och förblir produktiv under hela uppdragets gång.

Läs mer om att hyra konsulter med The Place.

Rekrytera medarbetare inom ekonomi

Har du ett kompetensbehov och vill stärka upp ekonomiavdelningen med nya medarbetare? The Place är en strategisk rekryteringspartner med över 35 års erfarenhet att rekrytera ekonomer med olika kompetenser till olika roller och branscher.

Vi skräddarsyr alltid våra rekryteringsprocesser efter ditt behov och dina förutsättningar. För att säkerställa en kompetensbaserad och talangdriven rekrytering genomför vi logik- och personlighetstester, bakgrundskontroller och arbetsprover efter dina krav och önskemål.

Läs mer om våra rekryteringsprocesser.

Interimslösningar inom ekonomi & finans

Behöver du täcka upp för din ekonomichef som ska gå på föräldraledighet? Eller har din redovisningsekonom precis sagt upp sig och du snabbt måste hitta en ny talang? För att inte tappa fart och tillväxttakt är en interimslösning ett flexibelt och kostnadseffektivt upplägg för tidbegränsade perioder eller affärskritiska projekt.

Vårt konsultnätverk består av vassa ekonomer med bred erfarenhet. Vi hjälper dig med att tillsätta interima roller som redovisningschefer, projektledare, Financial controllers, Business Controllers och mycket mer.

Våra rekryteringsspecialister ser till att hitta skräddarsydda lösningar efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder trygga interimslösningar för dig som har kompetensbehov inom ekonomi och finans, oavsett om du har kortsiktiga eller långsiktiga behov.

Läs mer Interim Management med The Place.


Bemanning & rekrytering ekonomi:
Boka kostnadsfri rekryteringsrådgivning

Roller vi rekryterar till inom ekonomi:

  • CFO / Ekonomichefer

  • Ekonomikonsulter

  • Ekonomiassistenter

  • Redovisningsekonomer

  • Redovisningsassistenter

  • Financial Controllers

  • Business Analyst

  • Revisorer

  • Ekonomiadministratörer

  • Lönespecialister

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag
The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

Vad kostar det att hyra konsulter eller rekrytera inom ekonomi?


Med vår prisbot får du snabbt ett uppskattat pris på vad det skulle kosta att rekrytera ekonom. Vill du ha ett konkret prisförslag för ditt behov är du mer än välkommen att kontakta oss

Hitta rätt kompetens för framtidens ekonomiavdelning. The Place tipsar.

Framtidens ekonomiavdelning

3 tips för dig som ska rekrytera en ekonom. The Place.

3 tips för dig som ska rekrytera en ekonom

Fullständig guide för hur du skriver en kompetensbaserad kravprofil. The Place.

Kompetensbaserad kravprofil

Rekrytera ekonomichef / CFO


Är du på jakt efter en ekonomichef?


– då har du hittat rätt! Vi har nämligen ett omfattande nätverk av seniora profiler med varierande erfarenheter och kompetenser.

Ekonomichefer är strategiska beslutsfattare som påverkar hela verksamhetens riktning. När du ska rekrytera ekonomichef förstår vi att det är av största vikt att det blir rätt: både ur ett kulturellt – och kompetensperspektiv.


Rekrytera ekonom med The Place - Vi hjälper dig att rekrytera ekonomichef eller CFO.
The Place rekryteringsföretag

Anställ interimskonsulter inom ekonomi


Interimslösningar inom ekonomi


Söker du en projektekonom eller en ekonomichef för ett tillfälligt behov eller affärskritiska utmaningar? På The Place är har vi bred erfarenhet av Interim Management inom ekonomi, och vi ser till att du får in den kompetens du behöver.

Läs mer om Interim Management och hur vi kan hjälpa dig att hitta ekonomer på interimsbasis.


The Place är Sveriges enda Worklife Partner


The Place är ett rekryterings- och konsultföretag som har funnits i hela 35 år. Men det var först 2019 som vi på riktigt fann oss själva och blev The Place. Med all vår erfarenhet i ryggen och med nyfunnet mod utmanar vi idag en traditionell bransch. Vi är The Place – Sveriges enda Worklife Partner.

Genom att anlita oss som din Worklife Partner tar vi ett kundstyrt kompetensansvar över tid. Det innebär att vi utvecklar våra konsulter efter din verksamhets behov, något vi gärna berättar mer om!


Träffsäkra matchningar till Skruf Snus

Christoffer Carlssons första upplevelse av The Place var när han själv sökte jobb som Controller på Skruf Snus i oktober 2020. Idag, två år senare, är Christoffer ekonomichef och har precis fått sin andra ekonom från The Place på plats. Med andra ord: Ett riktigt Worklife Partner-samarbete!

”The Place jobbar snabbt och är skickliga på att sålla ut bra och kompetenta profiler för uppdragen. Ofta är det även profiler med en liten twist, vilket är väldigt uppskattat.”

– Christoffer Carlsson, ekonomichef på Skruf Snus AB.

Till caset!