Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi och finans

The Place är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans med flera spetsrekryteringar i ryggen. Våra ekonomikonsulter och vårt kandidatnätverk inom ekonomi består av såväl ekonomichefer som ekonomiassistenter inom områdena redovisning, business controlling, bank, finans och försäkring.


Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi och finans


The Place är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans med flera spetsrekryteringar i ryggen. Våra ekonomikonsulter och vårt kandidatnätverk inom ekonomi består av såväl ekonomichefer som ekonomiassistenter inom områdena redovisning, business controlling, bank, finans och försäkring.


Hitta din nya kollega med oss!


Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rekryteringsrådgivning med oss. Fyll i dina uppgifter, så hör vi av oss till dig så fort vi kan!


Ekonomispecialister

Specialister på rekrytering inom ekonomi

Vi har rekryteringskonsulter på The Place som är specialister på kvalificerade tjänster inom ekonomi och finans. De ansvarar för att vår kompetenshubb Economy @ The Place växer starkt med såväl spännande uppdrag som vassa ekonomikonsulter och ekonomikandidater.

När du behöver rekrytera till ditt team, blir du tilldelad en rekryteringsspecialist och ett starkt supportteam. Med oss som Worklife Partner ska du känna dig trygg med att allt blir rätt – från kravprofil till onboarding och uppföljning av din nya medarbetare. Vi guidar dig genom processen och tar fram rekommendationer på bakgrundskontroller, kompetens- och personlighetstester.


Söker du nya medarbetare inom ekonomi?

Med några klicka kan du påbörja en light kravprofil! Vi hjälper dig sedan vidare i processen.

Rekryteringsföretag ekonomi

Rekrytering inom ekonomi

Har du ett kompetensbehov och vill rekrytera till ekonomiavdelningen? The Place är en strategisk rekryteringspartner med över 30 års erfarenhet att rekrytera ekonomer med olika kompetens till olika roller.

Vi skräddarsyr rekryteringsprocess, bakgrundskontroller och tester efter vilka behov du och din avdelning har.

Konsultföretag ekonomi

Hyra konsulter inom ekonomi

Att hyra konsulter inom ekonomi och finans är en flexibel och trygg lösning, oavsett om du har kortsiktiga behov som för interimslösningar eller vikariat, eller långsiktiga behov.

Vi brinner för att våra medarbetare ska må bra och trivas på sin arbetsplats. Att överlåta medarbetareansvaret till oss är därför en strålande idé.

Vad kostar det att rekrytera eller hyra konsulter inom ekonomi?

Med vår prisbot får du ett uppskattat pris på vad det skulle kosta att hitta din nya medarbetare med hjälp av oss. Vill du ha ett konkret prisförslag för ditt behov är du mer än välkommen att kontakta oss


  • Financial Accountant
  • Redovisningsassistent
  • Redovisningsansvarig

Economy @ The Place

Rekryteringsföretag Ekonomi & Finans
Rekrytera eller hyr kompetens inom ekonomiområdet

The Place har mer än 30 års erfarenhet av rekrytering inom hela ekonomiområdet. Under dessa år har vi hjälpt företag att tillsätta bland annat ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, controllers, lönespecialister och ekonomichefer.

Hitta rätt ekonom via The Place

The Place har dedikerade rekryteringskonsulter som hjälper dig att hitta din nästa medarbetare inom ekonomi och finans, oavsett om du vill hyra in kompetensen eller vill ha rådgivning i hela eller delar av den interna rekryteringsprocessen.

En ekonom kan ha väldigt varierande arbetsuppgifter beroende på företagets behov och storlek. Våra rekryteringsspecialister hjälper dig med vilka kompetenser och egenskaper du bör prirotera för att hitta din perfect macth.

Genom att anlita oss som din Worklife Partner tar vi ett kundstyrt kompetensansvar över tid. Det innebär att vi utvecklar våra konsulter efter din verksamhets behov, något vi gärna berättar mer om!

Interimslösningar inom ekonomi och finans

Behöver du täcka upp för din ekonomichef som ska gå på föräldraledighet? Eller har din redovisningsekonom precis sagt upp sig och du snabbt måste hitta en ny talang?

Våra rekryteringsspecialister ser till att hitta skräddarsydda lösningar efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder trygga interimslösningar för dig som har kompetensbehov inom ekonomi och finans, oavsett om du har kortsiktiga eller långsiktiga behov.

Anlita ekonomikonsulter för interima roller

The Place har mer än 30 års erfarenhet av att hitta och attrahera vassa ekonomikonsulter. Vi prioriterar rätt person på rätt plats – alltid utan kompromiss.

Vårt konsultnätverk består av vassa ekonomer med bred erfarenhet. Vi hjälper dig med att tillsätta interima roller som redovisningschefer, projektledare, Financial controllers, Business Controllers och mycket mer.

Lästips!

Rekrytera rätt kompetens till framtidens ekonomiavdelning

Vi delar med oss av våra bästa tips till arbetsgivare som ska hitta och attrahera ekonomer till framtidens ekonomiavdelning.


Lästips!

3 tips för dig som ska rekrytera en ekonom

Ska du rekrytera en ekonom, controller eller ekonomichef? Att hitta rätt ekonom till tjänsten kan vara svårt och kompetenta kandidater finns ofta med i flera processer.

Här kan du läsa våra bästa tips till dig som ska rekrytera en ekonom.


Talent Management – våra digitala guider

Kompetensbaserad rekrytering i alla steg

Vi har jobbat med rekrytering och kompetensfrågor i mer än 30 år. Under tiden har vi hunnit samla på oss en hel del erfarenheter som vi gärna delar med dig som arbetsgivare. Nedan hittar du våra kompetensbaserade guider kan komma väl till hands när du ska skriva en kravprofil eller planera en lyckad onboarding – och allt där emellan!

The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Våra kunder är bäst!
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Lärarförbundet med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper ALD Automotive med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.

Medarbetartitlar ekonomi och finans

hitta medarbetare ekonomi, hitta medarbetare finans, rekrytera controller, rekrytera analytiker, rekrytera civilekonom, rekrytera löneadministratör, rekrytera redovsningsekonom, rekrytera redovisningskonsult, rekrytera ekonomiassistent, rekrytera nationalekonom, rekrytera aktiemätare, rekrytera revisor, rekrytera redovisningsassistent, rekrytera ekonomichef, rekrytera business controller