en bild

Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi och finans

The Place är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans med flera spetsrekryteringar i ryggen. Våra ekonomikonsulter och vårt kandidatnätverk inom ekonomi består av såväl ekonomichefer som ekonomiassistenter inom områdena redovisning, business controlling, bank, finans och försäkring.

Vad kostar en rekrytering inom ekonomi?

Med vår prisbot får du ett uppskattat pris på vad det skulle kosta att hitta din nya medarbetare med hjälp av oss. Vill du ha ett konkret prisförslag för ditt behov är du mer än välkommen att kontakta oss

Hittarätt ekonom via The Place

The Place har dedikerade rekryteringskonsulter som hjälper dig att hitta din nästa medarbetare inom ekonomi och finans, oavsett om du vill hyra in kompetensen eller vill ha rådgivning i hela eller delar av den interna rekryteringsprocessen.

En ekonom kan ha väldigt varierande arbetsuppgifter beroende på företagets behov och storlek. Våra rekryteringsspecialister hjälper dig med vilka kompetenser och egenskaper du bör prirotera för att hitta din perfect macth. 

Genom att anlita oss som din Worklife Partner tar vi ett kundstyrt kompetensansvar över tid. Det innebär att vi utvecklar våra konsulter efter din verksamhets behov, något vi gärna berättar mer om!

Interimslösningar inom ekonomi och finans

Behöver du täcka upp för din ekonomichef som ska gå på föräldraledighet? Eller har din redovisningsekonom precis sagt upp sig och du snabbt måste hitta en ny talang?

Våra rekryteringsspecialister ser till att hitta skräddarsydda lösningar efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder trygga interimslösningar för dig som har kompetensbehov inom ekonomi och finans, oavsett om du har kortsiktiga eller långsiktiga behov.

Anlita ekonomikonsulter för interima roller

The Place har mer än 30 års erfarenhet av att hitta och attrahera vassa ekonomikonsulter. Vi prioriterar rätt person på rätt plats - alltid utan kompromiss.

Vårt konsultnätverk består av vassa ekonomer med bred erfarenhet. Vi hjälper dig med att tillsätta interima roller som redovisningschefer, projektledare, Financial controllers, Business Controllers och mycket mer.