Chefsrekrytering med The Place
The Place chefsrekrytering.

Strategisk rekrytering av chefer

Vi vet att rekrytering av rätt chef eller ledare är strategiskt viktigt för verksamhetens utveckling och framgång. Chefspositioner är nyckelroller som kräver rätt kompetenser för att kunna leda och inspirera, vilket ställer höga krav på rekryteringsprocessen.

På The Place har vi lång erfarenhet av chefsrekrytering, och är experter på roller som bland annat ekonomichefer, marknadschefer, HR-chefer och logistikchefer. Vi hjälper dig att rekrytera rätt chef eller ledare.Hyr konsulter med The Place

Rekrytering och interimslösning av chefer och ledare


För att rekryteringen av en chef eller ledare ska bli en fullträff, måste du hitta personer med rätt erfarenhet och ledaregenskaper. När du ska rekrytera en chef hjälper vi dig att nå ut till de mest relevanta och kvalificerade talangerna för just ditt behov.


Nyckelpersoner med rätt kompetens


När du ska rekrytera en nyckelpersoner till företaget krävs en heltäckande kartläggning av kandidaten och djupgående bakgrundskontroller.

Våra specialister guidar dig i genom processen, och ser till att alla delmoment genomförs kompetens- och evidensbaserat.


Rekrytera med The Place

Supply Chain Manager till SAL Navigation

”Jag vet hur lång tid en rekrytering kan ta. Det är mycket administrativt jobb och många CV:n att gå igenom. Dessutom är det första urvalet väldigt svårt. Det är mycket bättre att ta hjälp av specialister som vet vad de håller på med.

Med The Place kändes det bra från start. Första gången de kom hit till vårt kontor kändes det som att vi hade känt varandra jättelänge. Det ska mycket till för att jag inte ska kontakta The Place för nästa rekrytering.”

– Mikael Eriksson, Operations Manager på SAL Navigation

Läs caset med SAL Navigation

Våra rekryteringsområden

The Place är specialister på chefsrekrytering och har över 35 års erfarenhet av att rekrytera roller som bland annat VD, COO, CFO, marknadschef, kundtjänstchef, försäljningschef, HR-chef och logistikchef. Här nedan kan du läsa mer om våra största rekryteringsområden och roller som vi tillsätter.

Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi

Ekonomi

Hitta kompetens inom ekonomi, redovisning & finans.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom marknad och kommunikation.

Marknad

Hitta kompetens inom kommunikation, marknadsföring & försäljning.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom administration.

Back Office

Hitta kompetens inom Back Office och administration.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom kundservice.

Kundservice

Hitta kompetens inom kundservice och teknisk support.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom logistik och inköp.

Supply Chain

Hitta kompetens inom Supply Chain, logistik och inköp.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom HR och lön.

HR & Lön

Hitta kompetens inom rekrytering, HR och lön.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter i Stockholm med The Place.

Chefsrekrytering Stockholm


Sedan starten 1988 har vi har hjälp våra kunder i Stockholm att växa och stärka sina affärer. Vi har ett omfattande nätverk av ledartalanger, chefer och senior specialistkompetens i Stockholm med omnejd. Tillsammans hjälper vi dig att hitta och attrahera marknadens bästa chefer och ledare.Rekrytering av chefer – detta måste du tänka på

Att rekrytera en ny chef är en strategisk nyckelfråga för ett företag. Rätt chef kan motivera, leda och inspirera – och detta ställer höga krav på rekryteringsprocessen.

Läs våra handfasta tips till chefsrekryteringen, och ladda ner vårt kostnadsfria White Paper om kompetensbaserad intervjuteknik!


The Place lästips: Chefsrekrytering - detta måste du tänka på

Chefsrekrytering med The Place

På The Place har vi över 35 års erfarenhet av chefsrekryteringar inom en mängd branscher och affärsområden. Vi har ett omfattande nätverk av chefer och ledare, och hjälper dig att hitta och attrahera marknadens bästa profiler. Vi ser till att du snabbt får in rätt kompetens på plats.


Interimslösningar av chefer och specialister

Ligger en strategisk rekrytering runt hörnet? Eller behöver du hitta en erfaren projektledare inför en stor omorganisation? Då kan The Place interimslösning vara ett bra alternativ för dig. Läs mer om Interim Management med The Place.


Boka rekryteringsrådgivning med oss

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning där du får möjlighet att ställa dina frågor förutsättningslöst, och där vi kan ge våra rekommendationer utifrån dina unika utmaningar. Vi kan hjälpa dig med såväl interimslösningar som strategiska rekryteringar av chefer, specialister och ledare.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret, så hör vi av oss till dig så fort vi kan!

The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.