Rekrytering av chefer och specialister

The Place har över 35 års erfarenhet av chefsrekrytering och rekrytering av specialister. Med skräddarsydda processer och vältestade metoder hjälper vi dig att hitta kvalificerade ledare och experter.

Rekrytering av chefer och specialister


The Place har över 35 års erfarenhet av chefsrekrytering och rekrytering av specialister. Med skräddarsydda processer och vältestade metoder hjälper vi dig att hitta kvalificerade ledare och experter. 


Hitta rätt kompetens med oss

På The Place erbjuder vi de mest attraktiva kompetensnätverken där empatiskt ledarskap, glädje och livsbalans står i fokus. Vi har lång erfarenhet av chefsrekrytering och rekrytering av specialistkompetens, och är experter på roller som bland annat VDs, CFOs, marknadschefer, HR-chefer och logistikchefer.

Vi hjälper dig att hitta och attrahera marknadens bästa chefer och specialister. Ta nästa steg i din rekrytering och boka kostnadsfri rådgivning med oss.

Vårt erbjudande till företagskunder

  • Hyra konsult
  • Hyr först, anställ sen
  • Strategiskt rekrytering
  • Kompetensrådgivning
  • HR-stöd
  • Employer Brand
  • Talent Attraction
Hyr konsulter med The Place

Rekrytering och bemanning av chefer och ledare


Rekrytering av rätt chef eller ledare är strategisk viktigt för verksamheten. Chefspositioner är nyckelroller som kräver rätt kompetenser för att kunna leda och inspirera, vilket ställer höga krav på rekryteringsprocessen.

För att rekryteringen av en chef eller ledare ska bli en fullträff, måste du hitta personer med rätt erfarenhet och ledaregenskaper. När du ska rekrytera en chef eller vd hjälper vi dig att nå ut till de mest relevanta och kvalificerade talangerna för just ditt behov. Vi har bred erfarenhet av chefsrekrytering, vd-rekrytering och executive search.


Specialister med rätt kompetens


Profiler med specialistkompetens är attraktiva på arbetsmarknaden, vilket kan göra rekryteringsprocessen till en utmaning.

För att hitta och attrahera rätt personer krävs en stor förståelse för rollen och verksamheten. När du rekryterar med oss lägger vi därför vikt i att lära känna ditt företag och ditt behov. Du kommer bli dedikerad ett team som är med och guidar dig i processens alla delmoment, och som ser till att inget faller mellan stolarna.


Rekrytera med The Place

Supply Chain Manager till SAL Navigation

”Jag vet hur lång tid en rekrytering kan ta. Det är mycket administrativt jobb och många CV:n att gå igenom. Dessutom är det första urvalet väldigt svårt. Det är mycket bättre att ta hjälp av specialister som vet vad de håller på med.

Med The Place kändes det bra från start. Första gången de kom hit till vårt kontor kändes det som att vi hade känt varandra jättelänge. Det ska mycket till för att jag inte ska kontakta The Place för nästa rekrytering.”

– Mikael Eriksson, Operations Manager på SAL Navigation

Läs caset med SAL Navigation

Våra rekryteringsområden

The Place är specialister på chefsrekrytering och har över 35 års erfarenhet av att rekrytera roller som bland annat VD, COO, CFO, marknadschef, kundtjänstchef, försäljningschef, HR-chef och logistikchef. Här nedan kan du läsa mer om våra största rekryteringsområden och roller som vi tillsätter.

Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi

Ekonomi

Hitta kompetens inom ekonomi, redovisning & finans.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom marknad och kommunikation.

Marknad

Hitta kompetens inom kommunikation, marknadsföring & försäljning.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom administration.

Back Office

Hitta kompetens inom Back Office och administration.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom kundservice.

Kundservice

Hitta kompetens inom kundservice och teknisk support.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom logistik och inköp.

Supply Chain

Hitta kompetens inom Supply Chain, logistik och inköp.

Läs mer
Rekrytera eller hyr konsulter inom HR och lön.

HR & Lön

Hitta kompetens inom rekrytering, HR och lön.

Läs mer

Rekrytering av chefer – detta måste du tänka på

Att rekrytera en ny chef är en strategisk nyckelfråga för ett företag. Rätt chef kan motivera, leda och inspirera – och detta ställer höga krav på rekryteringsprocessen.

Läs våra handfasta tips till chefsrekryteringen, och ladda ner vårt kostnadsfria White Paper om kompetensbaserad intervjuteknik!


The Place lästips: Rekrytering av chefer - detta måste du tänka på

Vi hittar din nya kollega!

Vi erbjuder moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och vältestade rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyra konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytering med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.

The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.